Jól van az Ázsia Expressz 2 Srí Lankán is forgató stábja: már Indiában vannak

Forrás: Hódi Pamela / FB -
Ördög Nóra Srí Lanka Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, három keresztény templomot és négy szállodát ért robbantásos támadás húsvétvasárnap délelőtt Srí Lankán, közel 180 ember meghalt. Időközben egy nyolcadik robbanás is történt, az ország kormánya pedig kijárási tilalmat rendelt el. A tragédia kapcsán közleményt adott ki a TV2, ugyanis az Ázsia Expressz 2 forgatásának is az egyik helyszíne Srí Lanka. 

"Szeretnénk mindenkit megnyugtatni, mert szerencsére minden stábtag és szereplő jól van, már Indiában zajlanak a forgatások" – tették közzé.

A Srí Lanka-i robbantás kapcsán Ördög Nóra is megszólalt.

Tóth Vera: „A nyuszi nem játék”http://www.life.hu/sztarok/20190421-toth-vera-gyerekkori-foton-a-nyuszi-nem-jatek.htmlInstagramján osztott meg magáról gyerekkori fotót Tóth Vera, amellyel fontos dologra hívta fel a figyelmet. TV + SztárokOrigoÍgy élte meg Diana, amikor a szülés után a fotósoknak kellett pózolniahttp://www.life.hu/sztarok/20190419-igy-elte-meg-diana-amikor-a-szules-utan-a-fotosoknak-kellett-pozolnia.htmlAhogy sok minden egyéb esetében Meghan hercegné a szülés utáni dolgokban sem szeretné magát tartani a hagyományokhoz, mint például ahhoz, hogy a szülés után a kórház lépcsőjén pózoljon a pér órás babájával. Katalin mindháromszor megtette ezt, és egykor Diana is, aki akkor arról is beszélt, hogy mit érzett akkor.TV + Sztárok--Kiszivárgott egy fotó: erre alapozzák, hogy Vilmos megcsalja Katalinthttp://www.life.hu/sztarok/20190419-kiszivargott-egy-foto-erre-alapozzak-hogy-vilmos-megcsalja-katalint.htmlEgy tavalyi Twitter-bejegyzésre kapta fel a fejét a világ, amelyen sokan azt vélik látni, hogy Vilmos egy klubban megcsókol egy nőt, aki nem az akkor várandós Katalin. TV + Sztárok--Harmincmilliós fénytechnikát villant koncertjein Rúzsa Magdihttp://www.life.hu/sztarok/20190414-millios-fenytechnikat-villant-koncertjein-ruzsa-magdi-enekesno.htmlAz énekesnő április közepétől beleveti magát a turnézásba. Negyven helyszínen, több fesztiválon, de az Arénában is fellép majd. Most sikere titkát is elárulta. TV + SztárokOrigoEljegyezte Tóth Gabit Krausz Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20190414-eljegyezte-toth-gabi-enekesnot-krausz-gabor.htmlA pár másfél éve van együtt, kapcsolatuk pedig a minap szintet lépett. TV + SztárokOrigoIsmét gyászol a Prodigy: meghalt a zenekar testőrehttp://www.life.hu/sztarok/20190414-ismet-gyaszol-a-prodigy-meghalt-a-zenekar-testore.htmlPár héttel azután, hogy a Prodigy elvesztette a frontemberét, Keith Flintet, újra gyászol a zenekar. Meghalt Cornelius „Con” Murphy, a zenekar testőre, amit az együttes a Twitterén jelentett be. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.