Bruno Marsra táncol a 96 éves nagymama: az énekeshez is eljutott a videó

nagymama Bruno Mars tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bruno Marshoz is eljutott a 96 éves nagyi tánca: elképesztően ropja a hölgy.

Nem kellett sok, hogy bejárja az internetet annak a 96 éves asszonynak a videója, aki elképesztően jól táncol Bruno Mars egyik slágerére. Shirley Goodman 8 éves kora óta táncol, és ezt a jó szokását a százhoz közel sem adta fel.

Bár az egészségügyi gondok őt sem kerülték el, tartja benne a lelket a mozgás szeretete. A két nyitott szívműtéten átesett öreg hölgy első útja mindig a táncstúdióba vezetett, mivel a „lábai még mindig jól működnek." A videó természetesen Bruno Marshoz is eljutott, aki szintén elájult az idős hölgy mozgásától.

Időjárás: hideg szélre, csapadékra és nyári melegre is számíthatunk a hétenhttp://www.life.hu/news/20190423-idojaras-hideg-szelre-csapadekra-es-nyari-melegre-is-szamithatunk-a-heten.htmlA kellemes melegek után eljött a lehűlés: hideg széllel és csapadékkal folytatódik a hét, de lesz még nyári meleg, nem is olyan soká! NewsOrigoTigris harapdálta meg egy látogató karját egy zsolnai magánállatkertbenhttp://www.life.hu/news/20190422-tigris-harapdalta-meg-egy-latogato-karjat-egy-zsolnai-maganallatkertben.htmlTigris sebesített meg súlyosan egy látogatót a szlovákiai Zsolna magánállatkertjében. NewsMegunta az örökös nyaralást, és visszatért a börtönbe egy szökött elítélt Ausztriábanhttp://www.life.hu/news/20190422-megunta-az-orokos-nyaralast-es-visszatert-a-bortonbe-egy-szokott-elitelt-ausztriaban.htmlVisszatért a börtönbe egy osztrák férfi, aki 10 és fél éve megszökött egy Bécs melletti fegyintézetből és azóta Tenerife üdülőszigeten élt – vált ismeretessé hétfőn Ausztriában. NewsOrigoAz Iszlám Állam egykori tagjai lehetnek az elkövetők egy szakértő szerinthttp://www.life.hu/news/20190422-az-iszlam-allam-egykori-tagjai-lehetnek-az-elkovetok-a-szakerto-szerint.htmlAz Iszlám Állam terrorszervezet egykori, Srí Lankára visszatért tagjai vagy más beszervezettjei állhatnak a vasárnapi merényletsorozat mögött – mondta Gyarmati István biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatorna reggeli műsorában hétfőn. News--Változékonyabb időjárás várható a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20190422-valtozekonyabb-idojaras-varhato-a-jovo-heten.htmlA héten változékonyabb lesz az időjárás: a napsütés mellett többször várható eső és erős, olykor viharos szél is. A hét második felében akár 28 fok is lehet, de a hét végére mérséklődik a meleg – derül ki az országos előrejelzésből. News--Egy budapesti benzinkúton meztelenkedett egy nőhttp://www.life.hu/news/20190421-budapesti-benzinkuton-meztelenkedett-egy-no.htmlAz egyik zuglói benzinkúton vetkőzött meztelenre egy nő, hogy napozzon egy kicsit. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.