Csodás alakja van Kasza Tibi feleségének néhány hónappal a szülés után - Fotó

szülés után Darai Andrea Manker Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Manker úgy néz ki, mintha mi sem történt volna: a hasa pontosan olyan lapos, mint a terhesség előtt. 

Lassan fél éve, hogy Kasza Tibi és Manker szülők lettek, novemberben született meg ugyanis első közös gyermekük, Lora Bella. A kislány azóta bearanyozza szülei mindennapjait, és persze el is látja őket nem kevés feladattal. Ez azonban nem látszik meg rajtuk, Mankeren például már az sem, hogy szült. Nemrég igazán dögös fotót töltött fel a közösségi oldalára, amelyen a hasát is megmutatta: épp olyan lapos, mint a terhesség előtt.

Csősz Boglárka megható ajándékot kapott húsvétra a személyzettőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-csosz-boglarka-meghato-ajandekot-kapott-husvetra-a-szemelyzettol.htmlIsztambuli otthonában töltötte a húsvétot Csősz Boglárka. A közösségi oldalán elmondta, hogy a vallás miatt ott igen kevesen tartják ezt az ünnepet, így a személyzet megható ajándékkal kedveskedett neki. TV + Sztárok--Esztergályos Patrik elárulta, érezte, hogy nem fogja megnyerni az Exatlon Hungarythttp://www.life.hu/sztarok/20190423-esztergalyos-patrik-elarulta-erezte-hogy-nem-fogja-megnyerni-az-exatlon-hungaryt.htmlEsztergályos Patrik kemény küzdelemben maradt alul, ő lett az Exatlon Hungary második helyezettje. Elárulta, mikor érezte, hogy nem fog győzni. TV + SztárokOrigoHódi Pamela dominának öltözött - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-hodi-pamela-dominanak-oltozott.htmlHódi Pamela egy igazán különleges fotót mutatott magáról: nagyon dögös szerelésben pózol. TV + Sztárok--Babát készítettek Cicciolinárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-babat-keszitettek-cicciolinarol.htmlEgy rajongót megihletett Cicciolina szépsége: babát mintázott az egykori pornósztárról. TV + Sztárok--Katy Perry Ursulának öltözött – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-katy-perry-ursulanak-oltozott.htmlKaty Perry különös jelmezben jelent meg az egyik amerikai tehetségkutatóban. TV + Sztárok--Bikiniben mutatta meg formás idomait Seherezádé – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-bikiniben-mutatta-meg-formas-idomait-seherezade.htmlBikiniben mutatta meg formás idomait Seherezádé. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.