Rákóczi Feri és családja Srí Lankán vannak: nincs internet, és kijárási tilalom van

forrás: Life.hu -
család Srí Lanka Rákóczi Feri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rákóczi Feri és családja Srí Lankán nyaralnak, de szerencsére távol a robbantások helyszínétől: ettől függetlenül nincs internetük, és kijárási tilalom van. 

Srí Lankán sorozatos robbantásos merényleteket követtek el, a legfrissebb adatok szerint összesen 310-en vesztették életüket. Három templomban és három luxusszállóban történt detonáció, az áldozatok közül 39 külföldi állampolgár. Rengetegen nyaralnak ugyanis ilyenkor ott, hazánkból Rákóczi Feri műsorvezető és családja tartózkodik éppen az országban.

Rákóczi Feri és családja Srí Lankán vannak forrás: Life.hu

Szerencsére ők nem a robbantások területén szálltak meg, hanem az attól 136 kilométerre lévő Dambullában.

Szörnyű, elmondhatatlan, senki nem érti, hogy mi történt és miért.

Blikknek

Dánia leggazdagabb emberének három gyereke meghalt Srí Lankán


Dánia leggazdagabb emberének, Anders Holch Povlsennek négy gyermeke közül hárman meghaltak a Srí Lanka-i merényletekben. A szörnyű hírt az üzletember divatcégének szóvivője is megerősítette. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Hódi Pamela dominának öltözött - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-hodi-pamela-dominanak-oltozott.htmlHódi Pamela egy igazán különleges fotót mutatott magáról: nagyon dögös szerelésben pózol. TV + Sztárok--Babát készítettek Cicciolinárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-babat-keszitettek-cicciolinarol.htmlEgy rajongót megihletett Cicciolina szépsége: babát mintázott az egykori pornósztárról. TV + Sztárok--Katy Perry Ursulának öltözött – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-katy-perry-ursulanak-oltozott.htmlKaty Perry különös jelmezben jelent meg az egyik amerikai tehetségkutatóban. TV + Sztárok--Bikiniben mutatta meg formás idomait Seherezádé – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-bikiniben-mutatta-meg-formas-idomait-seherezade.htmlBikiniben mutatta meg formás idomait Seherezádé. TV + SztárokOrigoRubint Réka szexi idomokat villantott a tengerpartonhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-rubint-reka-szexi-idomokat-villantott-a-tengerparton.htmlIsmét egzotikus országban tartott alakreformtábort Rubint Réka. A tengerparton a táborozók gyűrűjében ő is megmutatta szexi idomait. TV + SztárokOrigoHarry herceg és Meghan hercegné Afrikába költözhet a baba születése utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-harry-herceg-es-meghan-hercegne-afrikaba-koltozhet-a-baba-szuletese-utan.htmlAlig foglalta el Frogmore Cottage nevű birtokát Harry herceg és Meghan hercegné, úgy tűnik, hamarosan újabb költözés vár rájuk. A hírek szerint a kicsi születése után nem sokkal egy másik ország lesz az otthonuk. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.