Rákóczi Feri és családja Srí Lankán nyaralnak, de szerencsére távol a robbantások helyszínétől: ettől függetlenül nincs internetük, és kijárási tilalom van. 

Srí Lankán sorozatos robbantásos merényleteket követtek el, a legfrissebb adatok szerint összesen 310-en vesztették életüket. Három templomban és három luxusszállóban történt detonáció, az áldozatok közül 39 külföldi állampolgár. Rengetegen nyaralnak ugyanis ilyenkor ott, hazánkból Rákóczi Feri műsorvezető és családja tartózkodik éppen az országban.

Rákóczi Feri és családja Srí Lankán vannakforrás: Life.hu

Szerencsére ők nem a robbantások területén szálltak meg, hanem az attól 136 kilométerre lévő Dambullában. „Most hallottunk a robbantásokról... Szörnyű, elmondhatatlan, senki nem érti, hogy mi történt és miért. Mi messze vagyunk, itt minden rendben, jól vagyunk" – árulta el Feri. A hírek szerint azonban ők sem hagyhatják el a szállodát, és az internetet sem használhatják. Erről Sebestyén Balázs nyilatkozott a Blikknek
Amikor meghallottam, mi történt, azonnal ráírtam Ferire, hogy minden rendben van-e. Megnyugtatott, hogy minden oké, hála istennek ők a sziget közepén voltak, éppen ezért messze a robbantásoktól, de nincs net, és kijárási tilalom van. Borzasztó, ami történt, de remélem, azért tudnak pihenni egy kicsit, mert nagyon megérdemlik!" – mondta Balázs.

Dánia leggazdagabb emberének három gyereke meghalt Srí Lankán


Dánia leggazdagabb emberének, Anders Holch Povlsennek négy gyermeke közül hárman meghaltak a Srí Lanka-i merényletekben. A szörnyű hírt az üzletember divatcégének szóvivője is megerősítette. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!