Egy ausztráliai McDonald's-be ment a házaspár két éves kislányukkal együtt. Egy pillanatra nem figyeltek, a gyermek pedig egy használt óvszerrel a szájában tért vissza. Most szexuális úton terjedő betegségekre kell szűrni.

Egy 2 éves kislány, akit csak Wendyként azonosított cikkében a Daily Star, használt óvszerrel a szájában flangált egy ausztráliai McDonald's-ban. 

A gyermeket a szülei vitték az étterembe. Az édesanya rendelt a pultnál, a gyermekre addig az apuka vigyázott. Amikor odapillantott, meglátta, hogy a gyermek a használt kondomot cumizza. Azonnal kiöblítették a száját, megitatták vízzel. Az apuka odarohant a pulthoz és megmutatta a személyzetnek, mit talált a kicsi. 

Szexuális úton terjedő betegségekre kell szűrni a kislányt (Képünk illusztráció)Forrás: Thinkstock

Azonnal a kórházba rohantak, hogy megvizsgálják Wendyt. A szülők visszatértek az étterembe, hogy elkérjék a gumit a tesztek elvégzéséhez, amit nem akartak nekik odaadni. „Felháborító, hogy így bánnak a családommal” – nyilatkozta az édesanya. Így most 3 hónapot kell várni a vérvizsgálat eredményére, hogy kiderüljön, Wendy elkapott-e valamilyen fertőzést. 

Közben az étterem bocsánatot kért a szülőktől, mint mondták, félóránként ellenőrzik a helyiséget, és a tisztaságot tartják a legfontosabbnak. Ennek ellenére a gyermek az egyik széken találta meg a használt kondomot.