szexuális úton terjedő betegségek McDonald's használt óvszer STD óvszer gyorsétterem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ausztráliai McDonald's-be ment a házaspár két éves kislányukkal együtt. Egy pillanatra nem figyeltek, a gyermek pedig egy használt óvszerrel a szájában tért vissza. Most szexuális úton terjedő betegségekre kell szűrni.

Egy 2 éves kislány, akit csak Wendyként azonosított cikkében a Daily Star, használt óvszerrel a szájában flangált egy ausztráliai McDonald's-ban.

A gyermeket a szülei vitték az étterembe. Az édesanya rendelt a pultnál, a gyermekre addig az apuka vigyázott. Amikor odapillantott, meglátta, hogy a gyermek a használt kondomot cumizza. Azonnal kiöblítették a száját, megitatták vízzel. Az apuka odarohant a pulthoz és megmutatta a személyzetnek, mit talált a kicsi.

Szexuális úton terjedő betegségekre kell szűrni a kislányt (Képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

Azonnal a kórházba rohantak, hogy megvizsgálják Wendyt. A szülők visszatértek az étterembe, hogy elkérjék a gumit a tesztek elvégzéséhez, amit nem akartak nekik odaadni. „Felháborító, hogy így bánnak a családommal” – nyilatkozta az édesanya. Így most 3 hónapot kell várni a vérvizsgálat eredményére, hogy kiderüljön, Wendy elkapott-e valamilyen fertőzést.

Közben az étterem bocsánatot kért a szülőktől, mint mondták, félóránként ellenőrzik a helyiséget, és a tisztaságot tartják a legfontosabbnak. Ennek ellenére a gyermek az egyik széken találta meg a használt kondomot.

Elpusztult Charlie, a fogságban élő legöregebb kaliforniai tengeri vidrahttp://www.life.hu/news/hirdetes/20190424-elpusztult-charlie-a-fogsagban-elo-legoregebb-kaliforniai-tengeri-vidra.htmlHuszonkét évesen elpusztult Charlie, a fogságban élő legöregebb kaliforniai tengeri vidra (Enhydra lutris nereis) - jelentette be a kaliforniai Long Beachben működő Aquarium of the Pacific, amelynek 1997 óta volt lakója az apró tengeri emlős.Hirdetés--Szakított egymással a pár, miután megkapták a DNS-teszt eredményéthttp://www.life.hu/news/20190424-szakitott-egymassal-a-par-miutan-megkaptak-a-dnsteszt-eredmenyet.htmlSzakítást hozott egy pár számára a DNS-teszt eredménye. NewsOrigoSrí Lanka-i robbantások: videón az egyik merénylő, ahogy besétál a templombahttp://www.life.hu/news/20190424-sri-lankai-robbantasok-videon-az-egyik-merenylo-ahogy-besetal-a-templomba.htmlElőkerült egy felvétel, amelyen jól látható, ahogy az egyik Srí Lanka-i merénylő teljes nyugalommal besétál a Szent Sebestyén-templomba a robbantás előtt – írja a BBC. News--Döbbenetes képek: kiöntött a Balatonhttp://www.life.hu/news/20190424-dobbenetes-kepek-kiontott-a-balaton.htmlKiöntött a Balaton Keszthelynél. A víz fákat, padokat árasztott el. A zaol.hu információi szerint a magas vízállás és az erős, viharos szél miatt öntötték el a partot a nagy hullámok. News--Bruno Marsra táncol a 96 éves nagymama: az énekeshez is eljutott a videóhttp://www.life.hu/news/20190423-bruno-marsra-tancol-a-96-eves-nagymama-az-enekeshez-is-eljutott-a-video.htmlBruno Marshoz is eljutott a 96 éves nagyi tánca: elképesztően ropja a hölgy. NewsOrigoIdőjárás: hideg szélre, csapadékra és nyári melegre is számíthatunk a hétenhttp://www.life.hu/news/20190423-idojaras-hideg-szelre-csapadekra-es-nyari-melegre-is-szamithatunk-a-heten.htmlA kellemes melegek után eljött a lehűlés: hideg széllel és csapadékkal folytatódik a hét, de lesz még nyári meleg, nem is olyan soká! NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.