Időjárás: hétvégére érkezhet a 10 fokos lehűlés

Forrás: Shutterstock -
tavasz időjárás lehűlés előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg a hét közepén nyárias meleg lesz, hétvégére alaposan elromlik az időjárás.

A Köpönyeg előrejelzésében azt írja, szerdán napközben átmenetileg csökken a felhőzet, kisüt a nap, egyre kevesebb helyen fordul elő eső. Délután aztán megnövekszik a gomolyfelhőzet, és záporok, zivatarok alakulnak ki. A déli szél élénk lesz. 19 és 24 °C között alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön fátyol- és gomolyfelhők szűrik a napsütést, záporra kicsi az esély. Kora nyárias időnk lesz 23–28 °C közötti értékekkel. Péntek estig marad a szűrt napsütés és a nyárias meleg. Este aztán magasra törnek a gomolyfelhők, és többfelé alakul ki zápor, zivatar. A déli szél élénk lesz. 26 °C körül alakul a maximum.

Hétvégére érkezik a lehűlés Forrás: Köpönyeg

Hétvégén jön a fordulat: borongós időre van kilátás, szombaton többfelé, vasárnap főleg a Dunától keletre esővel, záporral. Lehűlés valószínű: délutánonként már csak 14–22 fok ígérkezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.