Sabrina Cohen-Hatton hajléktalanból lett az Egyesült Királyság egyik vezető tűzoltója

Forrás: matsmithphotography.com -
hajléktalan Egyesült Királyság tűzoltó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sabrina Cohen-Hatton története inspiráló lehet mindenki számára: hajléktalan tiniből lett vezető tűzoltó. 

A most 36 éves walesi Sabrina Cohen-Hatton csodás karriert tudhat maga mögött, hiszen ő az Egyesült Királyság egyik legkiemelkedőbb tűzoltója. Életútja azonban egyáltalán nem volt egyszerű: két évig hajléktalanként élt. Megpróbáltatásai és tapasztalatai kemény munkára sarkallták, így sikerült ilyen magasra jutnia.

Sabrina Cohen-Hatton hajléktalanból lett az Egyesült Királyság egyik vezető tűzoltója Forrás: matsmithphotography.com

Sabrina 15 és 17 éves kora között élt az utcán, ezalatt számos hajléktalan barátját elvesztette. Végül sikerült kitörnie, méghozzá hírlapárusítással, ezután került a tűzoltósághoz. Persze azt soha nem fogja elfelejteni, min ment keresztül. „Ettől lettem elszánt és kitartó. Megtanultam, hogy nem számít, milyen nehéz az életem, mert nem lehet annyira rossz, mint volt" – nyilatkozta a 36 éves anya, aki vezető tűzoltó lett, emellett publikált író, és le is diplomázott – írja a Mirror.

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.