Szőcs Reni kezét megkérte a párja, ráadásul sikerült nagy meglepetést okoznia az időzítéssel. Az énekesnő mindent elmesélt a boldog pillanatról.

Nem várt, de hihetetlenül boldog meglepetés részese volt Szőcs Reni, pedig csak síelni indult: párja megkérte a kezét. Az énekesnő örömmel megosztotta a meghitt pillanat részleteit.

Síelés közben kérte meg barátja Szőcs Renáta énekesnő kezétForrás: TV2

„Nekem nagyon nagy meglepetés volt. A párom spontán ember, és úgy gondolta, hogy megkeresi a megfelelő pillanatot,és akkor fogja feltenni a nagy kérdést. Az első nap borongós volt az idő, nem volt nekünk kedvező (...), a második nap már hétágra sütött a nap, a gleccserek nagyon szépen látszottak, csillogott a hó. Mentünk lefele a pályán, és kinéztem egy gyönyörű helyet, és mondtam, hogy csináljunk ott fotót. És akkor Márknak eszébe jutott, ha ő most leguggol és fotót csinál, akkor talán megkérdezi. Néztem, hogy valamit ki akar venni a zsebéből, és mindenki nézett. Mondtam neki, hogy Márk, állj fel, mert azt hiszik, hogy meg akarod kérni a kezemet. Láttam, hogy nem akar fölállni, és elővette a gyűrűt” – mesélte a lánykérés történetét Reni.