Palik László 8 év után az Exatlon Hungaryvel visszatért a képernyőre a rajongók legnagyobb örömére. A műsornak azonban vége, a tévés pedig elárulta, várható-e folytatás. 

Palik László többévnyi kihagyás után tért vissza a képernyőre, és egyből bedobták a mélyvízbe: hónapokig volt távol a családjától az Exatlon Hungary forgatása miatt, de már újra itthon van, és visszatérhet a régi életéhez. Persze a rajongók örülnének, ha láthatnák még képernyőn, ennek lehetőségéről is nyilatkozott a tévés.

Palik László az Exatlon HungarybenForrás: TV2

„Eddig még nem nagyon voltak mindennapjaim, viszont mostantól egy kicsit szeretnék ismét hétköznapi apuka és férj lenni, mert ez már nagyon hiányzott, és remélem, a családomnak is” – árulta el a Ripostnak Palik, aki örült a jó nézettségi adatoknak. „Hiszem, hogy nekünk, televíziósoknak a nézők a főnökeink, ők minősítik a munkánkat a nézettségi adatokon keresztül. Ami ma már tény, hogy az Exatlont végig nagyon sokan nézték, sőt a döntőt és a szuperdöntőt választotta a nézők nagy többsége az aznapi kínálatból, hiszen minden korcsoportban az Exatlon nyert. Amit vállaltunk, amiben hittünk, azt teljesítettük” – mondta, majd a folytatásról is beszélt. „Ez a mi szakmánkban nem így működik. Nem a műsorvezető joga a tervezés, hanem az őt foglalkoztató csatornáé. Ezt a szabályt ismerve és mélyen egyetértve vele, nem tervezek ma semmit, ahogy az Exatlont sem terveztem” – árulta el a tévés.