Palik László az Exatlon Hungaryről és a folytatásról nyilatkozott

Forrás: TV2 -
Exatlon Hungary Palik László tévézés folytatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palik László 8 év után az Exatlon Hungaryvel visszatért a képernyőre a rajongók legnagyobb örömére. A műsornak azonban vége, a tévés pedig elárulta, várható-e folytatás. 

Palik László többévnyi kihagyás után tért vissza a képernyőre, és egyből bedobták a mélyvízbe: hónapokig volt távol a családjától az Exatlon Hungary forgatása miatt, de már újra itthon van, és visszatérhet a régi életéhez. Persze a rajongók örülnének, ha láthatnák még képernyőn, ennek lehetőségéről is nyilatkozott a tévés.

Palik László az Exatlon Hungaryben Forrás: TV2

mostantól egy kicsit szeretnék ismét hétköznapi apuka és férj lenni,

Ripostnak

Száraz Dénes elárulta, hogy vannak problémák a házasságávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190425-szaraz-denes-elarulta-hogy-vannak-problemak-a-hazassagaval.htmlSzáraz Dénes és felesége 12 éve vannak együtt, de most épp egy hullámvölgybe érkezett a kapcsolatuk. A színész reméli, meg tudják oldani a gondokat. TV + SztárokOrigoFalusi Mariann még mindig keresi a nagy őthttp://www.life.hu/sztarok/20190425-falusi-mariann-meg-mindig-keresi-a-nagy-ot.htmlFalusi Mariann habár elégedett az életével, van, ami még hiányzik: nem találja a nagy őt, hiába keresi. TV + SztárokOrigoHatalmas óvintézkedéseket vezettek be Srí Lankánhttp://www.life.hu/sztarok/20190425-hatalmas-ovintezkedeseket-vezettek-be-sri-lankan-terrortamadas.htmlÚjabb értesítésigzárva tartanak Srí Lankán a katolikus templomok, továbbá lezárták a repülőtérre vezető főútvonalat, és bombariadó miatt rövid időre a központi bank épületét is Srí Lankán - közölték hatósági források csütörtökön. TV + Sztárok--Felajánlották, hogy ingyen elkészítik Cserháti Zsuzsa sírkövéthttp://www.life.hu/sztarok/20190425-felajanlottak-hogy-ingyen-elkeszitik-cserhati-zsuzsa-sirkovet.htmlCserháti Zsuzsa 2003-ban hunyt el, de sírköve azóta sem készült. Talán hamarosan végre megkaphatja a méltő nyughelyet egy felajánlásnak köszönhetően, de a helyzet sajnos nem ilyen egyszerű. TV + Sztárok--Szűcs Judith édesanyjának 36 terhessége volthttp://www.life.hu/sztarok/20190425-szucs-judith-edesanyjanak-36-terhessege-volt.htmlSzűcs Judith hamarosan 66 éves lesz, úgy gondolja, eljött az idő, hogy visszatekintsen a múltra. Nem volt könnyű élete, gyerekként nagy szegénységben, de boldogságban éltek. TV + SztárokOrigoPeter Srámek és kedvese egyéves évfordulót ünnepelthttp://www.life.hu/sztarok/20190424-peter-sramek-es-kedvese-egyeves-evfordulot-unnepelt.htmlPeter Srámek és kedvese, Adri nemrég egyéves évfordulójukat ünnepelték. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.