Száraz Dénes és felesége 12 éve vannak együtt, de most épp egy hullámvölgybe érkezett a kapcsolatuk. A színész reméli, meg tudják oldani a gondokat. 

Száraz Dénes, a Jóban Rosszban egykori sztárja őszintén megnyílt, és elárulta, vannak problémák a házasságával. Feleségével 12 évvel ezelőtt szerettek egymásba, és nem volt egyszerű a kapcsolatuk kezdete, ugyanis egyikük sem volt egyedülálló. Érzéseik azonban olyan erősnek bizonyultak, hogy egymást választották, Dénes pedig hiszi, hogy most is meg tudják oldani a gondokat.

Száraz Dénes házassági válságáról vallottFotó: Polyák Attila

„Színészként velem is többször előfordult, hogy beleszerettem a partnerembe. Játék közben annyira megnyílik a lelkem, hogy ez is megtörténhet. A feleségemmel is így szerettünk egymásba tizenkét évvel ezelőtt. Mindkettőnknek volt akkoriban párja, de azok még nem voltak megváltoztathatatlanul komoly kapcsolatok. Negyvenévesen, amikor már családom van, és abban rengeteg munkám, ha ilyesmi meg is történik velem a színpadon újra, miután lemegy a függöny, lezárom magamban ezt az érzést, és megyek tovább...” – árulta el a Story magazinnak Dénes, aki kapcsolata válságáról is beszámolt. Nem mondhatom, hogy minden a legnagyobb rendben van, mint minden hosszú házasságban, nálunk is akadnak problémák. Tizenkét év nem kevés, és most elakadtunk. De erős hármas a miénk, és hiszem, hogy az emberek és a kapcsolatok meg tudnak újulni” – mondta.