Száraz Dénes elárulta, hogy vannak problémák a házasságával

Fotó: Polyák Attila -
házasság válság Száraz Dénes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Száraz Dénes és felesége 12 éve vannak együtt, de most épp egy hullámvölgybe érkezett a kapcsolatuk. A színész reméli, meg tudják oldani a gondokat. 

Száraz Dénes, a Jóban Rosszban egykori sztárja őszintén megnyílt, és elárulta, vannak problémák a házasságával. Feleségével 12 évvel ezelőtt szerettek egymásba, és nem volt egyszerű a kapcsolatuk kezdete, ugyanis egyikük sem volt egyedülálló. Érzéseik azonban olyan erősnek bizonyultak, hogy egymást választották, Dénes pedig hiszi, hogy most is meg tudják oldani a gondokat.

Száraz Dénes házassági válságáról vallott Fotó: Polyák Attila

Mindkettőnknek volt akkoriban párja, de azok még nem voltak megváltoztathatatlanul komoly kapcsolatok.

Story magazinnak

Falusi Mariann még mindig keresi a nagy őthttp://www.life.hu/sztarok/20190425-falusi-mariann-meg-mindig-keresi-a-nagy-ot.htmlFalusi Mariann habár elégedett az életével, van, ami még hiányzik: nem találja a nagy őt, hiába keresi. TV + SztárokOrigoSzűcs Judith édesanyjának 36 terhessége volthttp://www.life.hu/sztarok/20190425-szucs-judith-edesanyjanak-36-terhessege-volt.htmlSzűcs Judith hamarosan 66 éves lesz, úgy gondolja, eljött az idő, hogy visszatekintsen a múltra. Nem volt könnyű élete, gyerekként nagy szegénységben, de boldogságban éltek. TV + SztárokOrigoÍgy néznek ki a 45 év feletti hírességek Photoshop nélkül: van különbség – fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190424-igy-neznek-ki-a-45-ev-feletti-hiressegek-photoshop-nelkul-van-kulonbseg.htmlNehéz olyan felvételt találni a hírességekről, amelyek nincsenek retusálva. Természetesen egy-egy apró hiba eltüntetése még nem számít komoly módosításnak, de a világsztárokon általában ennél jóval több változtatást hajtanak végre. A fotókon olyan simává varázsolják az arcukat, mintha tinédzserek lennének, pedig az idő felettük sem múlt el nyomtalanul: íme, néhány kép, amely megmutatja, mekkora a különbség a manipulált felvételek és egy eredeti között. TV + SztárokOrigoPeter Srámek és kedvese egyéves évfordulót ünnepelthttp://www.life.hu/sztarok/20190424-peter-sramek-es-kedvese-egyeves-evfordulot-unnepelt.htmlPeter Srámek és kedvese, Adri nemrég egyéves évfordulójukat ünnepelték. TV + Sztárok--Ilyen élete lesz Harry herceg és Meghan Markle gyermekénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190424-ilyen-elete-lesz-harry-herceg-es-meghan-markle-gyermekenek.htmlHamarosan megszületik Meghan Markle és Harry herceg gyermeke. A trónöröklési rangsor miatt a kicsi neveltetése és élete valószínűleg nagyban fog különbözni az unokatestvéreiétől, Györgyétől, Saroltáétól és Lajosétól. Nézzük, mit is jelent ez pontosan! TV + Sztárok--Egy 24 éves srác nyerte meg Amerika harmadik legnagyobb lottónyereményéthttp://www.life.hu/sztarok/20190424-egy-24-eves-srac-nyerte-meg-amerika-harmadik-legnagyobb-lottonyeremenyet.html10 percig ordított, amikor megtudta, hogy ő nyerte meg a harmadik legnagyobbnak számító lottónyereményt. Manuel Franco az emberek segítésére is költené a nyereményt. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.