Nagy összeggel távozott A Bank két játékosa: a nehéz sorsú Balázs és keresztanyja, Gabi több mint 7 millió forintot nyertek: jó helyre került a pénz. 

Rendkívül megható pillanatoknak lehettek szemtanúi A Bank nézői, a legutóbbi adásban ugyanis egy nehéz sorsú fiatal, Balázs és keresztanyukája voltak a versenyzők. A fiú nagyon szegény körülmények között nevelkedett, a nyeremény számára az új élet lehetőségét jelenti.

Nem bírt a könnyeivel Balázs, amikor kiderült, hogy nyertekForrás: TV2

Összesen 7,1 millió forintot sikerült megkaparintaniuk, természetesen örömkönnyeket hullattak. Még Stohl András is elérzékenyült a műsor alatt. A két játékos a FEM3 Caféban mesélt az élményeikről.

Anyagi szegénységben, de lelki gazdagságban nőttem fel. Sokszor nagyon nehéz volt helytállni az életben, nem jutott mindenből annyi, amennyi lehet, hogy sokaknak jutott. De ezt nem tartom negatívnak, inkább erősítő dolog volt, mert azt vallom, hogy ami nem öl meg, az megerősít. Én nem éltem meg annyira tragikusnak. Nem emlékszem már rá annyira, de utólag egyébként érdekes érzés ez – mondta Balázs. – Mindenképp szeretnék jótékonykodni" – mondta a fiú arról, hogy a tanulmányai mellett mire szeretné költeni a megnyert összeget. Szeretném, ha más gyerekeknek is tudnék segíteni abban, hogy jobb lehetőségekkel induljanak az életben,  és hogy tudjanak ők is dolgozni keményen" – tette hozzá Balázs, akiről a műsorban kiderült, hogy egy évre a keresztanyja fogadta be őt, hogy tanulni tudjon.