Kerítés vádja miatt letartóztatta a rendőrség az Ádám keresi Évát korábbi szereplőjét, Gy. Edinát

Forrás: Shutterstock -
kerítés rendőrség valóságshow letartóztatás Ádám keresi Évát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerítés gyanúja miatt őrizetbe vették Olaszországban az Ádám keresi Évát korábbi szereplőjét, Gy. Edinát.

A meztelen valóságshow, az Ádám keresi Évát korábbi szereplője, Gy. Edina jó ideje Olaszországban élt, táncosként és tévéshow-k háziasszonyaként kereste kenyerét. Most viszont kerítés gyanúja miatt letartóztatta az olasz rendőrség a lombardiai Carate Brianza településen.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

A Ripost azt írja, a Kyra Kole művésznevet használó 34 éves nőről rejtett kamerás felvételek készültek, amint a szalonjában pénzt vesz át prostituáltaktól. Olasz lapok értesülései szerint a lányok szobát bérelhettek a masszázsszalonban, és a bevételük felét Edinának kellett leadniuk. Ukrán, olasz, marokkói és román kéjhölgyek dolgoztak a helyen, és a nő a kerítéssel évente összesen 25 millió forintot tett zsebre.

Harminc napra őrizetbe vették, mivel az olasz hatóságok szerint fennáll a szökés veszélye.

Szűcs Judith a gyerekkoráról, a szüleiről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190426-szucs-judit-gyermekkorarol-szuleirol-vallott.htmlSzűcs Judith elárulta, édesanyja több gyermekét is elvesztette. TV + SztárokOrigoMajka elárulta, mekkora az intim testrészehttp://www.life.hu/sztarok/20190426-majka-elarulta-mekkora-az-intim-az-intim-testresze.htmlMajka a Bezár a bazár! egyik versenyzőjének árult el egy intim titkot magáról: kiderült, hogy mekkora... TV + SztárokOrigoMajka a Bezár a bazár! című műsorban árulta el, miért nem vette el Hajnithttp://www.life.hu/sztarok/20190426-majka-a-bezar-a-bazar-cimu-musorban-arulta-el-miert-nem-vette-el-hajnit.htmlA Bazár a bazár! című műsorban derült ki, hogy Majka miért is nem vette el Hajnit feleségül. TV + SztárokOrigoVoksán Virág megmutatta, milyen lenne vörös hajjal – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190425-voksan-virag-megmutatta-milyen-lenne-voros-hajjal.htmlVoksán Virág különleges frizurát próbált ki, és meg is mutatta a követőinek: vörös démonként pózol. TV + Sztárok--Dér Henit kitagadta az édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20190425-der-henit-kitagadta-az-edesapja.htmlDér Heni megdöbbentő dolgot árult el: édesapja gyakorlatilag kitagadta őt. TV + SztárokOrigoGaál Noémi megtanulta, hogy egyedül is talpon kell maradniahttp://www.life.hu/sztarok/20190425-gaal-noemi-megtanulta-hogy-egyedul-is-talpon-kell-maradnia.htmlGaál Noémit érte már csalódás és csapás az életben, de mindig talpra állt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.