Kétmilliót nyert a lottón a korábbi ValóVilág-játékos, VV Soma

Forrás: rtl.hu -
valóvilág nyeremény lottó VV Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Soma szerencsés csillagzat alatt született: a ValóVilág után most a lottón is milliókat nyert.

Kétmillió forintot nyert a Puttó játékon VV Soma, aki el is mesélte nem mindennapi élményét.

VV Soma Forrás: rtl.hu

„Tulajdonképpen elképesztő szerencse, hogy nyertem. Ez a játék olyasmi, mint a lottó, csak kisebb összegeket lehet nyerni és 5–10 percenként sorsolás van. Ebédidőben mentem ki, eredetileg kaparós sorsjegyet akartam, de az egyik hölgy rábeszélt erre. Minden ismeret nélkül feltettem kétszáz forintot, és telitalálatom lett. Igazság szerint még most sem hiszem el” – mesélte boldogan VV Soma, aki korábban 36 milliót nyert a ValóVilág győzteseként.

Szórakozóhelyen vállalt munkát Bárdosi Sándor és Növényi Norbert – kirúgták őkethttp://www.life.hu/sztarok/20190425-szorakozohelyen-vallalt-munkat-bardosi-sandor-es-novenyi-norbert-kirugtak-oket.htmlKirúgták Bárdosi Sándort és Növényi Norbertet: a két jómadár ezúttal egy diszkóban, több munkakörben próbált meg bizonyítani a Sláger TV-n látható A helyettesítők című műsorban. Azonban ezúttal kihúzták a gyufát és műszakjuk hamarabb ért véget, mint az tervben volt. TV + Sztárok--Schobert Lara falatnyi fürdőruhában mutatta meg alakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190425-schobert-lara-falatnyi-furdoruhaban-mutatta-meg-alakjat.htmlNem csoda, hogy Schobert Larának gyönyörű alakja van, hiszen sportoló családból származik. Most falatnyi bikiniben mutatta meg hibátlan testét, le sem tagadhatná, hogy tiszta édesanyja. TV + SztárokOrigoVoksán Virág megmutatta, milyen lenne vörös hajjal – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190425-voksan-virag-megmutatta-milyen-lenne-voros-hajjal.htmlVoksán Virág különleges frizurát próbált ki, és meg is mutatta a követőinek: vörös démonként pózol. TV + Sztárok--Pamela Anderson szerint eleget adakoztak már a Notre-Dame megmentésérehttp://www.life.hu/sztarok/20190425-pamela-anderson-szerint-eleget-adakoztak-mar-a-notredame-megmentesere.htmlKiviharzott egy adománygyűjtő ünnepségről Pamela Anderson, mert a gyermekeknek szánt pénzt felajánlották volna a Notre-Dame megmentésére. A színésznő-modell ezt nem vette jónéven. TV + Sztárok--Dér Henit kitagadta az édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20190425-der-henit-kitagadta-az-edesapja.htmlDér Heni megdöbbentő dolgot árult el: édesapja gyakorlatilag kitagadta őt. TV + SztárokOrigoGaál Noémi megtanulta, hogy egyedül is talpon kell maradniahttp://www.life.hu/sztarok/20190425-gaal-noemi-megtanulta-hogy-egyedul-is-talpon-kell-maradnia.htmlGaál Noémit érte már csalódás és csapás az életben, de mindig talpra állt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.