Emlékszel még a Kapj el, ha tudsz! című filmre? Az egyébként is valós alapokon nyugvó történet most újra megelevenedett. Anna Sorokin hosszú időn keresztül adta ki magát gazdag örökösnőnek, most bíróság előtt kell felelnie a tettéért.

Gazdag, német felmenőkkel bíró örökösnőnek adta ki magát Amerikában az orosz származású Anna Sorokin. Hosszú hónapokon keresztül folytatta játékait – írja az Etonline. Luxusmárkák butikjaiban vásárolt, méregdrága utazásokon vett részt, majd 22 milliós kölcsönt akart felvenni, hogy nightclubot nyisson. 

Úgy tett, mintha könyvelője és befektetési tanácsadója lenne, menő barátokat szerzett, mindennap étteremben evett, ám gyanús pénzügyei egy banki alkalmazottnak szemet szúrtak. A nőnek most bíróság előtt kell felelnie a nagyszabású csalásért. A cikk szerint a történet olyannyira felkavarta Manhattan elitjét, hogy Shonda Rhimes már meg is vette a megfilmesítési jogokat. Neve ismerős lehet a sorozatrajongóknak, hiszen az ő nevéhez fűződök a Grace klinika is. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

April 3rd, 2019: Wardrobe crisis turned chic

AnnaDelveyCourtLooks (@annadelveycourtlooks) által megosztott bejegyzés,

Egyébként Anna még a bíróságon is ügyelt rá, hogy csinos legyen. A bírósági öltözeteit egy Insta-oldalban gyűjtötték össze a rajongók.