Felszolgálásból megbuktak a nyuszilányok az új Playboy klubban

Forrás: Getty Images/AFP/2006 Getty Images/Steve Spatafore -
Playboy szexi nyuszilány klub felszolgáló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly retorziókkal kell szembenéznie az újra nyitott Playboy klub nyuszilányainak. A csinos szépségek ugyanis felszolgálásból elégtelent kaptak, a fizetésüket is közel a felére csökkentették. 

A Playboy magazin hőskorában a legexkluzívabb vendégsereget vonzotta a Playboy klub, ahol csinos nyuszilányok szolgálták fel az italokat. A klub New Yorkban újra kinyitott, ám a felszolgáló szépségek megbuktak a munka frontján.

A nyuszilányok ugyanis hiába voltak szépek, a felszolgálás és a munka nem az erősségük. A klub menedzsmentje kénytelen volt hivatásos felszolgálókat alkalmazni, akik az ételeket vitték ki az asztalokhoz, a lányokra csak az italokat merték bízni. Ám még így sem lett sokkal jobb a helyzet, a lányok órabérét 40 dollárról 25-re kellett csökkenteni – írja a Page Six.

Nem teljesítenek jól a nyuszilányok Forrás: Getty Images/AFP/2006 Getty Images/Steve Spatafore

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.