Ezt mondta Tóth Gabi terhességéről a testvére, Tóth Vera

Tóth Gabi terhesség Krausz Gábor Tóth Vera várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap jelentette be Tóth Gabi, hogy kisbabát várnak vőlegényével, Krausz Gábor sztárséffel. Gabi rengeteg gratuláló üzenetet kapott a közösségi oldalain, és a családja is úszik a boldogságban.

Tóth Vera, Gabi tesója a Blikknek így nyilatkozott:
"Nagyon boldog vagyok, és ennyi támogató, szeretetteljes energia mellett csak azt tudom mondani, hogy ez a baba csodálatos, hogy megfogant, és amikor megszületik, biztosan gyönyörű lesz. Mindenki segít a családban, és Gabinak nagyon jó sora van és lesz Gábor mellett, aki egy kivételes ember. Aki így szereti a tesómat, az teljes értékű családtagunk! Nagyon örülök, hogy boldogok, kívánom nekik a legjobbakat!"

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nagynéniskedésekbe’ Gratulálok @tothgabi és @gabor.krausz ♥️ ♥️ Gabi közleménye: “Nem is tudom, hol kezdjem... Talán ott, hogy mostanában nem éreztem magam jól, mégis egy megmagyarázhatatlan nyugalom árasztotta el a lelkem, az a fajta nyugalom, amit egy nő csak akkor érez, amikor egy kicsi lélek kezd el fejlődni benne. Miután Gábor eljegyzett, kiderült, hogy a rosszulléteket a várandósság okozza, így az émelygésből hatalmas boldogság lett. Az elmúlt 15 évben abban a hitben éltem, hogy velem ez az Isteni csoda nem történhet meg, hiszen az orvosok nem kecsegtettek sok jóval, most mégis győzött a szeretet, kegyelmet kaptunk, imáimat meghallgatták. Még nagyon kicsi a pocakomban a gyermekem, nagyon nehéz így beszélni erről, de úgy éreztem, meg kell előzzek minden rosszindulatot, pletykát, szóbeszédet, sajtómegjelenést. Szerettem volna, ha tőlem tudjátok meg, hogy egy picike élet cseperedik a szívem alatt. ♥️ Most nyugalomra van szükségem. Vigyáznom kell magamra és a kicsire. Szülők leszünk. Feladtam a reményt, hogy ez valaha megtörténik, de új szerepre hívott minket a sors, amiért végtelenül hálásak vagyunk és amit nagyon meg kell becsülnünk, mert tényleg csoda, hogy lehetőséget kaptunk rá. Éppen ezért most egy darabig nem tudok színpadra lépni. Fokozottan figyelnem kell, pihenni sokat és nyugalomban élni. Megkérem a megrendelők megértését, hogy nekünk ez most a legfontosabb és ígérem, hogy a jövőben csodaszép koncertekkel térek vissza azokra a helyekre, ahova most nem tudok elmenni. Kérem a közönséget arra, hogy próbáljon meg szeretettel gondolni ránk. Most nem fér bele az életünkbe a rossz, csak a szívből jövő jó, a drukk, hogy maradjon velünk ez a kis élet. Boldogok vagyunk, hogy megoszthattuk veletek az örömünket és ti szeretettel álltok majd hozzánk... Köszönjük♥️”

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

VV Zsuzsa szenvedett súlyos autóbalesetet Kiskunmajsánálhttp://www.life.hu/sztarok/20190429-vv-zsuzsa-szenvedett-sulyos-autobalesetet-kiskunmajsanal.htmlVasárnap kora este fának ütközött majd kigyulladt egy autó a Bács-Kiskun megyei Kiskunmajsa határánál. A Délmagyar szerint az autót vezető férfit és feleségét súlyos sérülésekkel, a velük utazó kilenc éves kisfiút pedig életveszélyes sérülésekkel, mentőhelikopterrel szállították kórházba.TV + Sztárok--Végre kiderült, miért vált el Brad Pitt és Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/sztarok/20190427-vegre-kiderult-miert-valt-el-brad-pitt-es-jennifer-aniston.htmlBrad Pitt és Jennifer Aniston 14 éve váltak el. A pletykák szerint Angelina Jolie tette tönkre a házasságukat. Ám a közvéleményt azóta is foglalkoztatja, hogy miért volt olyan könnyű táncba vinni Pittet. TV + Sztárok--Megváltoztathatja a nevét Károly herceghttp://www.life.hu/sztarok/20190427-megvaltoztathatja-a-nevet-karoly-herceg.htmlTrónra kerülésekor nevet változtathat Károly herceg. TV + Sztárok--Megnősült Idris Elba: titokban vette el menyasszonyáthttp://www.life.hu/sztarok/20190427-megnosult-idris-elba-titokban-vette-el-menyasszonyat.htmlA világ legszexibb férfijának megválasztott Idris Elba a legnagyobb titokban nősült meg Marokkóban. TV + Sztárok--A legtöbben arra fogadnak, hogy Dianának hívják majd Harry herceg és Meghan hercegnő gyermekéthttp://www.life.hu/sztarok/20190427-a-legtobben-arra-fogadnak-hogy-diananak-hivjak-majd-harry-herceg-es-meghan-hercegno-gyermeket.htmlA Diana név az abszolút favorit azok körében, akik Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő hamarosan megszülető gyermekének nevére tesznek fel téteket a londoni fogadóirodákban. TV + Sztárok--Válságban a szerelmük: szétköltözött Gaál Noémi és Maloveczky Miklóshttp://www.life.hu/sztarok/20190427-valsagban-a-szerelmuk-szetkoltozott-gaal-noemi-es-maloveczky-miklos.htmlNéhány hete szétköltözött Gaál Noémi és kilenc évvel fiatalabb vőlegénye, Maloveczky Miklós. Nem szakítottak még végleg, de válságban a kapcsolatuk. A műsorvezető és a csinos időjós 14 évig voltak együtt. TV + Sztárok




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.