Így verik át az autósokat a benzinkutasok

Forrás: AFP/Anadolu Agency/Ali Balikci -
benzinkutas átverés autós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy korábbi benzinkutas elárulta, hogyan verték át a munkája során az autósokat.

Érdekes cikket közölt nemrég a vezess.hu: a portál megszólaltatott egy volt benzinkutast, aki elárulta, hogy a munkája során hogyan is vágták át az autósokat. A nő mesélt többek között az úgynevezett akasztásról, ami azt jelentette, hogy az autósok nagy része bemond egy összeget, hogy mennyiért akar tankolni, aztán elsétál. A benzinkutas pedig ezt kihasználva nem annyit tankol, hanem kevesebbet: ha 2000-et mondanak, akkor 1800-ért tölt valójában üzemanyagot az autóba a kolléga, ha 4000-ért kérnek benzint vagy gázolajat, akkor 3500-ért tankol nekik.

Így verik át az autósokat Forrás: AFP/Anadolu Agency/Ali Balikci

Előfordul olyan is, hogy plusz egy tételt beütnek a számlára, tankoláskor ugyanis rengetegen vásárolnak apróságokat, újságot, csipszet, üdítőt. És amikor azt mondja az autós, nem kéri a számlát, még gyorsan beütnek egy 500 forintos olajat.

Abban az esetben pedig, ha az autós húszezressel fizet, minél több címletű papírpénzzel adnak vissza – természetesen nem annyit, amennyit kellene, többnyire egy 500-assal kevesebbet.

Vilmos herceg rosszul rögzítette a babaülést, amikor hazavitte György herceget a kórházbólhttp://www.life.hu/sztarok/20190429-vilmos-herceg-rosszul-rogzitette-a-babaulest-amikor-hazavitte-gyorgy-herceget-a-korhazbol.htmlÁllítják, Vilmos herceg hibázott: rosszul tette be a babaülést az autóba akkor, amikor a kis György herceggel kijöttek a kórházból. TV + Sztárok--Takács Bence lesz Istenes László műsorvezetőtársa a Mokkábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190429-takacs-bence-lesz-istenes-laszlo-musorvezetotarsa-a-mokkaban.htmlTakács Bence május 6-tól Istenes László oldalán köszönti majd a nézőket a Mokkában. TV + Sztárok--Válása után nem sokkal egy másik férfival látták csókolózni Adele-thttp://www.life.hu/sztarok/20190429-valasa-utan-nem-sokkal-egy-masik-ferfival-lattak-csokolozni-adelet.htmlA nemrég elvált Adele-t egy ismeretlen férfival látták csókolózni New Yorkban. TV + Sztárok--Csonka András videóit törölte a YouTubehttp://www.life.hu/sztarok/20190429-csonka-andras-videoit-torolte-a-youtube.htmlÚgy tűnik, hogy valamilyen gondja akadt a legnagyobb videómegosztó oldalnak, a YouTube-nak Csonka András paródiavideóival, ugyanis törölték őket.TV + Sztárok--Jared Leto kigyúrta magát egy szerep kedvéérthttp://www.life.hu/sztarok/20190429-jared-leto-kigyurta-magat-egy-szerep-kedveert.htmlAz átváltozások mesterének is nevezhetnénk Jared Letót. Az Oscar-díjas színész most izmosra kondizta magát egy újabb szerep kedvéért. TV + Sztárok--Anna Sorokin hosszú időn keresztül adta ki magát gazdag örökösnőnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190428-anna-sorokin-hosszu-idon-keresztul-adta-ki-magat-gazdag-orokosnonek.htmlEmlékszel még a Kapj el, ha tudsz! című filmre? Az egyébként is valós alapokon nyugvó történet most újra megelevenedett. Anna Sorokin hosszú időn keresztül adta ki magát gazdag örökösnőnek, most bíróság előtt kell felelnie a tettéért. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.