Csonka András függőségéről vallott: nem tudja letenni a mobiltelefonját

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
mobiltelefon Csonka András okostelefon függőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Naponta akár 7 órát is tölt pötyögéssel Csonka András. Bevallja: az okostelefonok függője lett. 

"Észre sem vettem, hogy függővé váltam, de egy idő után be kellett vallanom, hogy a közösségi oldalak rabja lettem" - mesélte a Borsnak Csonka András. Bevallja: valóban függővé vált az okostelefonoktól, naponta akár 7 órát is tölt böngészéssel.

"Egyszer két napig volt szervizben a telefonom, és majd megőrültem. Elvonási tüneteim voltak, nem találtam a helyem a világban, és szinte pánikrohamot kaptam" - folytatta a színész.

Csonka András függővé vált telefonjától Fotó: Csudai Sándor - Origo

Amikor egyszer azt tapasztalta, hogy nincs térerő, azonnal hívta a szolgáltatót, hogy orvosolják a helyzetet. "Fogalmam sem volt, hogy mit kezdjek magammal, ami egyébként elég hülyén hangzik, de sajnos ez az igazság" - vallotta be Csonka András.

Németh Kristóf megható képpel emlékezett édesapjárahttp://www.life.hu/sztarok/20190430-nemeth-kristof-meghato-keppel-emlekezett-edesapjara.htmlNémeth Kristóf megható családi fotót tett közzé Instagram-oldalán. Ezzel emlékezik több éve elhunyt édesapjára. TV + SztárokOrigoPanajoth-Fejér Dávid magyarként lett a kínai Nagy Ő főszereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190430-panajothfeher-david-magyarkent-lett-a-kinai-nagy-o-foszereploje.htmlFehérneműmodellként dolgozott Kínában Panajoth-Fejér Dávid, akit nemrégiben kiválasztottak a Nagy Ő című tévéműsor főszerepére. A fiatal férfi azonban nem talált társra a műsorban. TV + SztárokOrigoRákóczi Feri beszámolt arról, hogyan élték meg a merényleteket Srí Lankánhttp://www.life.hu/sztarok/20190430-rakoczi-feri-beszamolt-arrol-hogyan-eltek-meg-a-merenyleteket-sri-lankan.htmlRákóczi Feri és családja Srí Lankán nyaraltak, amikot terrotámadások érték az országot. A rádiós elmondta, hogyan élték meg a borzalmakat. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoJolly szerint Enrique Iglesias ellopta egy daláthttp://www.life.hu/sztarok/20190430-jolly-szerint-enrique-iglesias-ellopta-egy-dalat.htmlJolly meg van győződve arról, hogy a világsztár az ő egyik dalát használta fel slágeréhez: már szakértők vizsgálják az egyezést. TV + Sztárok--Zalatnay Sarolta elhunyt édesanyjától szokott tanácsot kérnihttp://www.life.hu/sztarok/20190430-zalatnay-sarolta-elhunyt-edesanyjatol-szokott-tanacsot-kerni.htmlZalatnay Sarolta rendkívül szoros kapcsolatban volt édesanyjával, aki a halála után is segít Cininek: megnyugtatja, hogy jó úton jár az életben. TV + SztárokOrigoWeisz Fannit sokszor elutasították a modellszakmában siketsége miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190430-weisz-fanni-sokszor-elutasitottak-a-modellszakmaban-siketsege-miatt.htmlWeisz Fanni ma már példaként állhat minden kislány előtt, de főként a fogyatékossággal élők előtt. Sokat küzdött azért, hogy sikeres modell legyen, rengeteg elutasításban volt része siketsége miatt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.