Fehérneműmodellként dolgozott Kínában Panajoth-Fejér Dávid, akit nemrégiben kiválasztottak a Nagy Ő című tévéműsor főszerepére. A fiatal férfi azonban nem talált társra a műsorban. 

Számos gyönyörű egzotikus szépség közül választhatott Panajoth-Fejér Dávid, akit kiválasztottak a kínai Nagy Ő szerepére. A Borsnak azt írja, hogy a győrújbaráti férfit mintegy 300 millió néző nézte a tévében. 

Panajoth-Fejér Dávid magyarként lett a kínai Nagy Ő főszereplőjeForrás: Instagram/davidpanajoth

Dávid saját modell- és művészügynökséget működtet Kínában, korábban fehérneműmodellként is dolgozott. "A reklámszakemberek olyanokat keresnek, akik valamilyen módon nagy hatással vannak másokra" - mesélte a Borsnak Panajoth-Fejér Dávid. 

"Szeretem az egzotikus szépségű ázsiai lányokat, a szereplők is nagyon csinosak voltak, de őszintén szólva szándékosan nem választottam senkit. Azt mondtam, hogy sajnos a tévéshow-ban nem találtam meg az igazit, de bízom benne, hogy egyszer rám talál a szerelem. Azzal, hogy nem sétáltam ki kézen fogva egyikükkel sem, nem okoztam csalódást a rajongótáboromnak, sőt sikerült növelni a számukat" - fogalmazott a férfi, akinek e-mailfiókja szinte felrobban a hódolók leveleitől.