Panajoth-Fejér Dávid magyarként lett a kínai Nagy Ő főszereplője

Forrás: Instagram/davidpanajoth -
Nagy Ő (tévéműsor) Kína Nagy Ő társkeresés Panajoth-Fehér Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fehérneműmodellként dolgozott Kínában Panajoth-Fejér Dávid, akit nemrégiben kiválasztottak a Nagy Ő című tévéműsor főszerepére. A fiatal férfi azonban nem talált társra a műsorban. 

Számos gyönyörű egzotikus szépség közül választhatott Panajoth-Fejér Dávid, akit kiválasztottak a kínai Nagy Ő szerepére. A Borsnak azt írja, hogy a győrújbaráti férfit mintegy 300 millió néző nézte a tévében.

Panajoth-Fejér Dávid magyarként lett a kínai Nagy Ő főszereplője Forrás: Instagram/davidpanajoth

Dávid saját modell- és művészügynökséget működtet Kínában, korábban fehérneműmodellként is dolgozott. "A reklámszakemberek olyanokat keresnek, akik valamilyen módon nagy hatással vannak másokra" - mesélte a Borsnak Panajoth-Fejér Dávid.

"Szeretem az egzotikus szépségű ázsiai lányokat, a szereplők is nagyon csinosak voltak, de őszintén szólva szándékosan nem választottam senkit. Azt mondtam, hogy sajnos a tévéshow-ban nem találtam meg az igazit, de bízom benne, hogy egyszer rám talál a szerelem. Azzal, hogy nem sétáltam ki kézen fogva egyikükkel sem, nem okoztam csalódást a rajongótáboromnak, sőt sikerült növelni a számukat" - fogalmazott a férfi, akinek e-mailfiókja szinte felrobban a hódolók leveleitől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.