Titokban összeházasodhatott ÉNB Bori és ÉNB Roland

házasság ÉNB Roland Éjjel-nappal Budapest ÉNB Bori RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes fotók kerültek elő az Éjjel-Nappal Budapest két szereplőjéről.

A sorozat szereplői, Karola, Gábor, Bori és Roland Spanyolországba utaztak, ahol Bori és Roland valószínűleg össze is házasodott. A Blikk rákérdezett erre Borinál, aki csak sejtelmes választ adott:
„Imádok utazni, különösön mediterrán helyekre, ahol a pálmafák tövében koktélozhatok vagy a parton barnulhatok. Xábia egy kicsi tengerparti város, gyönyörű helyekkel, de kevés turistával, így ideális volt számunkra, hogy Rolanddal romantikázzunk egy kicsit.”

A fotókat itt nézheted meg.

ÉNB Bori titokban hozzámehetett ÉNB Rolandhoz Forrás: rtlklub



Cicciolina egy olasz tévéműsorban kiakadt a beszélgetőpartnerérehttp://www.life.hu/sztarok/20190501-cicciolina-egy-olasz-tevemusorban-akadt-ki-beszelgetopartnerere.htmlEgy olasz tévéműsorban akadt ki Cicciolina. TV + Sztárok--Ők azok a világsztárok, akik mégsem kaptak szerepet a Bosszúállókbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190429-ezek-a-szineszek-palyaztak-meg-a-bosszuallok-szerepeire.htmlA Bosszúállók: Végjáték minden eddigi rekordot megdöntött, milliók özönlenek a mozikba, hogy lássák a szuperhősök utolsó közös küldetését. A gyártónak hatalmas bevételt hoz a nagy érdeklődés, de a színészeknek is, akik nemcsak a filmben küzdenek keményen, hanem a meghallgatásokon is. Sok híresség pályázott ugyanis a főbb karakterekre, mindenki részese akart lenni az univerzumnak: ők azok a színészek, akik kis híján Bosszúállók lettek. TV + SztárokOrigoCsonka András függőségéről vallott: nem tudja letenni a mobiltelefonjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190430-csonka-andras-fuggosegerol-vallott-nem-tudja-letenni-mobiltelefonjat.htmlNaponta akár 7 órát is tölt pötyögéssel Csonka András. Bevallja: az okostelefonok függője lett. TV + Sztárok--Újra rátalált a szerelem VV Fanni exbarátjára, VV Dennisrehttp://www.life.hu/sztarok/20190430-ujra-ratalalt-a-szerelem-vv-fanni-exbaratjara-vv-dennisre.htmlÚjra szerelmes VV Fanni exe, VV Dennis. TV + SztárokOrigoTöketlennek nevezte a Bezár a bazár! egyik játékosát Tillahttp://www.life.hu/sztarok/20190430-toketlennek-nevezte-a-bezar-a-bazar-egyik-jatekosat-tilla.htmlTilla a Bezár a bazár! című műsorban nevezte töketlennek játékosát. TV + SztárokOrigoSingh Vikit szexi csipkés fehérneműben fotóztákhttp://www.life.hu/sztarok/20190430-singh-vikit-szexi-csipkes-fehernemuben-fotoztak.htmlEgy éve kezdte az életmódváltást Singh Viki. Most fehérneműben mutatta meg új alakját. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.