A Srí Lanka-i botrány megváltoztatta az Ázsia Expressz 2 menetrendjét

Forrás: Hódi Pamela / FB -
TV2 forgatás Ázsia Expressz Srí Lanka botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ázsia Expressz második szériájának felvétele alatt tört ki botrány Srí Lankán két versenyző miatt. A stáb hamarabb elhagyta ezt a helyszínt, de a kimaradt felvételeket pótolni kellett.

A TV2 Ázsia Expressz című műsorának forgatása alatt kisebb botrány alakult ki Srí Lankán. Két szereplő, Bereczki Krisztián és Bohos Kornél helyi, tradicionális esküvői ruhába öltözött. A helyiek felháborodtak, ezért hamarabb ott kellett hagyniuk ezt az országot, valamint a forgatást is hátráltatta az incidens.

Ázsia Expressz 2 Forrás: Hódi Pamela / FB

A tervezettnél korábban, Indiában folytatták a felvételeket, de másik helyszínt is kellett találni a Srí Lankán kimaradt jelenetekre. Ezért utaztak Thaiföldre. „Thaiföldön fejeződnek be a forgatások a Srí Lanka-i versenynapokat pótolva" – közölte a Blikkel a TV2 sajtóosztálya. Így természetesen a forgatás is tovább tart, ezért utazott haza hamarabb Nánási Pál a gyerekekkel, Ördög Nóra pedig a családja nélkül fejezi be a műsort.

Úgy tudni, távozik a Barátok köztből Szőke Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20190503-tavozik-a-baratok-koztbol-szoke-zoltan-berenyi-miklos.htmlTávozik a Barátok közt rosszfiúja Berényi Miklós, ugyanis a karaktert alakító Szőke Zoltán besokallt a szerepétől. Ez azért is problémás, mert a rosszfiú a sorozat egyik legrégebbi szereplője, a nézők leginkább vele azonosítják a sorozatot. TV + Sztárok--Elhunyt Szily Nóra édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20190502-elhunyt-szily-nora-edesanyja.htmlSzily Nóra gyászol: elvesztette édesanyját. TV + Sztárok--Fotóval üzent Adele: így érzi magát a válása utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190502-fotoval-uzent-adele-igy-erzi-magat-valasa-utan.htmlAdele először posztolt a közösségi oldalára a válásával kapcsolatban. TV + Sztárok--Angelina Jolie állítólag Elon Muskkal, a Tesla vezetőjével randizikhttp://www.life.hu/sztarok/20190502-angelina-jolie-allitolag-elon-muskkal-a-tesla-vezetojevel-randizik.htmlAngelina Jolie a hírek szerint nem szingli többé: állítólag Elon Muskkal, a Tesla vezérével randizik. TV + Sztárok--Harry herceg és Meghan Markle nem követik többé Katalin és Vilmos Instagram-oldaláthttp://www.life.hu/sztarok/20190502-harry-herceg-es-meghan-markle-nem-kovetik-tobbe-katalin-es-vilmos-instagram-oldalat.htmlMeghan Markle és Harry herceg tisztogatást tartottak Instagram-oldalukon: nem követik többé Vilmost és Katalint. TV + Sztárok--Feltörték Michael Bublé Instagram-oldaláthttp://www.life.hu/sztarok/20190502-feltortek-michael-buble-instagram-oldalat.htmlHackerek törték fel Michael Bublé Instagram-oldalát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.