Berényi Miklós mellett több fontos szereplő távozik a Barátok köztből

Berényi Miklós Szőke Zoltán Barátok közt Mezei Léda Solti Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap derült ki, hogy a Berényi Miklóst alakító Szőke Zoltán távozik a Barátok köztből. Úgy tűnik, nem ő az egyetlen, aki otthagyja a 2008 óta futó sorozatot.

A sorozat főszereplője, a Berényi Mikit megformáló Szőke Zoltán távozik a Barátok köztből, mert elégedetlen volt a szerepével, nem akart már gonosz embert játszani. A Blikk úgy tudja, hogy a színésznek év végéig van szerződése, de még tárgyalásban áll a produkcióval a folytatásról. Az azonban biztos, hogy Solti Ádámot kiírják a sorozatból, ő nyárig lesz képernyőn. Az lett a veszte, hogy fizetésemelést kért.

„Ádám nyolc évig dolgozott a sorozatban, sosem volt rá panasz. Néhány hónapja szeretett volna fizetésemelést kérni, mert szereplőtársaihoz képest alacsonyabb volt a gázsija, de nem kapta meg, majd közölték vele, kiírják a karakterét, megszűnik a munkája. Május 31-ig dolgozik, a protokoll szerint közös megegyezéssel távozik. Kap néhány hónap végkielégítést, de annak fényében, hogy építkezik, esküvőre és családalapításra készül, bizonyára ez nem vigasztalja...” – mondta a Blikknek a produkció egyik munkatársa.

Solti Ádám Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A Kővári Natasát játszó Mezei Léda is távozik, ő már csak egy hétig marad. A színésznő szeretne a továbbiakban a színházi szerepeire koncentrálni. A sorozat készítői pedig elengedték, mert a karaktere nem volt népszerű.

Mezei Léda Forrás: RTL Klub

A lap megkeresésére a sorozat kreatív producere, Szerencsés Gabriella így nyilatkozott:
„Abban az egyedülálló helyzetben van a sorozat, hogy a legtöbb főszereplőt mozgató széria idehaza. Ennyi karakternél óhatatlanul előfordul, hogy egyik-másik elfárad, vagy a színész másra vágyik és az is, ha új szereplők érkeznek, mint Zsurzs Kati vagy Szabó Máté. Léda új kihívásokat keres, Solti karakterét pedig pihentetni szeretnénk, nem a fizetése miatt távozik. Szőke Zoliról viszont korai még beszélni, szerződése van. A sztori még íródik, és nekünk az a fontos, hogy izgalmas epizódokat készítsünk, a nézők jól szórakozzanak.”

Így néztek ki azok a sztárok fiatalon, akiket idősen ismert meg a világ – fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190503-igy-neztek-ki-azok-a-sztarok-fiatalon-akiket-idosen-ismert-meg-a-vilag.htmlRengeteg színész csak idősebb korában jut el addig, hogy az egész világ megismerje az arcát és a nevét, hiába áldozta egész életét a művészetnek. Az alábbi sztárok mindegyike 40 éves kora után kapta meg azt a szerepet, amely a várva várt elismerést elhozta számára, a korábbi munkásságát pedig elhomályosította. Az ő arcukat idősebb korukban ismertük meg, ezért most megmutatjuk, hogyan néztek ki fiatalon. TV + SztárokOrigoStahl Judit elképesztő dekoltázst villantott – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190503-stahl-judit-elkepeszto-dekoltazst-villantott.htmlStahl Juditról egy meglepően szexi fotó került fel az internetre. TV + Sztárok--Kabát Peti párját, Róka Adrienne-t egy őrült férfi zaklatta – az utcán is követtehttp://www.life.hu/sztarok/20190503-kabat-peti-parjat-roka-adriennet-orult-ferfi-zaklatta.htmlElőször csak üzenetekkel bombázta zaklatója Róka Adrienne-t, később azonban már az utcán is követte. TV + SztárokOrigoEmilia Clarke testvére végignézte a színésznő szexjelenetét Kit Haringtonnalhttp://www.life.hu/sztarok/20190503-emilia-clarke-testvere-vegignezte-a-szineszno-szexjelenetet-kit-haringtonnal.htmlEmilia Clarke és Kit Harington szexjelenetét a helyszínen nézte végig a színésznő testvére, ő is dolgozott ugyanis a sorozat elkészítésén. TV + Sztárok--Az alattvalók szerint Dianának fogják hívni Meghan Markle és Harry herceg gyermekéthttp://www.life.hu/sztarok/20190503-az-alattvalok-szerint-diananak-fogjak-hivni-meghan-markle-es-harry-herceg-gyermeket.htmlAz emberek nagy része meg van róla győződve, hogy Meghan Markle és Harry herceg születendő gyermekét Dianának fogják hívni. TV + Sztárok--Szorcsik Viki visszaszólt az őt kritizálóknakhttp://www.life.hu/sztarok/20190503-szorcsik-viki-visszaszolt-az-ot-kritizaloknak.htmlSzorcsik Viki üzent azoknak, akik folyton megszólják merész fotói miatt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.