Rúzsa Magdi jótékonysági koncerten lép fel

Fotó: Beliczay László -
Rúzsa Magdi autizmus jótékonyság koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Exkluzív koncertet ad a napokban Rúzsa Magdi: az énekesnő fontos ügyet támogat vele.

Jótékonysági koncerten lép fel Rúzsa Magdi. Az énekesnő május 9-én az Erzsébet téren a 100 Tagú Cigányzenekarral összefogva énekel az autista gyermekekért. A TV2 információi szerint a fellépés teljes bevételét az Út a Mosolyért Alapítvány célkitűzésére az első Autista Krízisház és Oktatási Központ létrehozására ajánlották fel.

Medveczky Ilona fényűző luxuséletéről mesélt: jachtot és házat is kapott udvarlóitólhttp://www.life.hu/sztarok/20190505-medveczky-ilona-fenyuzo-luxuseleterol-meselt-jachtot-es-hazat-is-kapott-udvarloitol.htmlMedveczky Ilona meglepő őszinteséggel mesélt életéről. Fényűzően, gazdag férfiak rajongásábal élt az ünnepelt táncosnő.TV + Sztárok--Fresh Andi elhagyta az országot szerelme kedvéért és fel is szedett pár kilóthttp://www.life.hu/sztarok/20190505-fresh-andi-elhagyta-az-orszagot-szerelme-kedveert-es-fel-is-szedett-par-kilot.htmlFresh Andi évekig áhítozott a szerelemre, ám a közelmúltban egy régi bartája személyében megtalálta az igazit. A szexi szőke celeb nem is lehetne boldogabb párjával és annak két gyerekével. TV + Sztárok--Gergely Róbert elmondta, miért lett öngyilkos Szécsi Pálhttp://www.life.hu/sztarok/20190504-gergely-robert-elmondta-miert-lett-ongyilkos-szecsi-pal.htmlGergely Róbert már nagyon régen ápolja Szécsi Pál hagyatékát, emlékét, pedig karrierje elején még hallani sem akart arról, hogy összehasonlítsák a legendás énekessel. Sokan úgy tudják, hogy Szécsi a szerelme, Domján Edit halála miatt döntött úgy, hogy nem akar tovább élni, ám Gergely Róbert azt mondja, hogy Szécsi édesanyja áll a dolgok mögött. TV + SztárokOrigoStahl Judit: "Soha nem mutogattam magam"http://www.life.hu/sztarok/20190504-stahl-judit-soha-nem-mutogattam-magam.htmlStahl Judit 51 évesen villantott először dekoltázst egy magyar divatmárka kampányában. Egy ország álla esett le a szexi fotótól. TV + SztárokOrigoTörölték Harry herceg utazását, lázas találgatások indultak a hercegi utód érkezésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190504-toroltek-harry-herceg-utazasat-lazas-talalgatasok-a-hercegi-utod-erkezeserol.htmlTörölték Harry herceg jövő szerdára kitűzött hivatalos amszterdami látogatását. A Buckingham-palota pénteki tájékoztatása nyomán újult erővel lángoltak fel a találgatások arról, hogy most már bármelyik pillanatban bejelenthetik Harry és felesége, Meghan hercegné első gyermekének megszületését. TV + Sztárok--Hosszú Katinkát születésnapján meglátogatta egy macskahttp://www.life.hu/sztarok/20190503-hosszu-katinkat-szuletesnapjan-meglatogatta-egy-macska.htmlHosszú Katinkának nagy örömet okozott egy váratlan vendég: egy kismacska látogatta meg. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.