Bíró Ica kilakoltatása után is bízik abban, hogy visszakaphatja ingatlanjait.

Pénteken két budai ingatlanjából is kilakoltatták Bíró Icát. Az egykori fitneszlady azonban a mai napig reménykedik abban, hogy hamarosan visszaköltözhet otthonába, találtak ugyanis egy olyan dokumentumot, amely szerinte alapjaiban változtatja meg a helyzetét. Azt állítja, az árverés, amelyen a végrehajtó eladta a házat, érvénytelen.

Elég nagy szerencsénk volt, hogy megtaláltuk azt a dokumentumot, amelyen feketén-fehéren látszik, hogy a végrehajtónál volt egy óriási nagy hiba, amely miatt az egész árverés érvénytelen. Tudniillik az árverési vevőnek 15 napon belül ki kell fizetni az árverés teljes összegét és az én esetben ez nem történt meg” – mondta el a TV2-nek Bíró Ica, aki az ügyben már meg is tette a feljelentést.

Mint ismeretes, a fitneszlady a 2000-es évek közepén vett fel svájcifrank-alapú kölcsönt több budai ingatlanra. Egy vállalkozást szeretett volna indítani, a hitelt rendszeresen törlesztette egészen addig, amíg meg nem duplázódott, majd megháromszorozódott a havi törlesztés, amit már nem tudott fizetni.