A férfiaknak számolniuk kell azzal, hogy az idő előrehaladtával egyre ritkásabb lesz a hajkoronájuk, ha még a genetika is az ellenségük, akkor pedig a kopaszodás sokkal hamarabb elkezdődik. Az alábbi sztárokra szinte már csak haj nélkül emlékszünk, pedig volt idő, amikor még nekik is kellett fodrászhoz járniuk. Megmutatjuk, hogyan néztek ki akkor.

Bruce Willis

Bruce WillisForrás: Getty Images

A színész már évtizedek óta nem költ fodrászra, és habár karrierje kezdetén még igen szép hajkoronával rendelkezett, már alig emlékszünk arra, hogyan nézett ki akkor. Pedig a Drágán add az életed! című filmben és folytatásaiban még dús hajjal látható.

Samuel L. Jackson

Samuel L. JacksonForrás: Getty Images, AFP

Samuel L. Jackson sem mostanában váltott tar frizurára, de nagyon jól áll neki. Ráadásul ő abban a szerencsés helyzetben van, hogy habár a haja ritkulásán látszik az idő múlása, az arcán már kevésbé. A Ponyvaregényben még teljes pompájában láthattuk a haját, de annak már 25 éve.

Dwayne Johnson

Dwayne JohnsonForrás: Getty Images

A Szikla, a profi pankrátorból lett akcióhős 2001-ben debütált a filmvásznon A múmia visszatér című filmben. Akkor még igen hosszú hajjal szerepelt, de már nagyon régóta teljesen kopaszra váltott. És meg kell hagyni, ez sokkal jobban áll neki.

Jason Statham

Jason StathamForrás: AFP. Getty Images

A vérbeli akcióhőst A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacsőben kapott szerepe tette naggyá, és habár már ott is igen ritka volt a hajkoronája, még nem volt teljesen kopasz. Ennek már 21 éve, és azóta teljesen kikopott a haja.

Vin Diesel

Vin DieselForrás: listal.com, Getty Images

Vin Diesel már a Ryan közlegény megmentése című filmben sem büszkélkedhetett igazán dús hajzattal, hajkoronája később egyre ritkásabbá vált. Az első Halálos iramban című filmben szinte már teljesen kopaszon látható, nem csoda, ha alig emlékszünk rá úgy, hogy még volt némi szőr a fején.