Lippai Marianna gyász fellépés előadás Sebestyén Balázs sír közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Balázsék című műsorban jelentette be Sebestyén Balázs, hogy nem akar többé nyilvánosság elé állni Lippai Mariannával. A motivációs tréner ugyanis a nemrégiben halott gyermeke sírja mellől posztolt egy szelfit, mellé pedig odatette a webshopja linkjét is. Ez többeknél kiverte a biztosítékot. 

Sokaknál kiverte a biztosítékot Lippai Marianna nemrégiben megosztott szelfije, amelyet elhunyt gyermeke sírja mellől tett közzé. A kép leírásába pedig odatette webshopja linkjét is.

Tibi atya blogja felfigyelt rá, hogy Sebestyén Balázs tűréshatárát is túllépte ez a momentum, ugyanis a Balázsék című reggeli műsorban azt mondta, többet nem lép fel Lippaival. A cikkből kiderül, hogy a már leszervezett fellépésekre sem hívják többé a motivációs trénert, azokat nélküle tartják meg.

Sebestyén Balázs nem akar többé fellépni Lippai Mariannával Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.