Király Viktor egy szürreális élményét osztotta meg a Pénzt vagy éveket! című műsorban: hajnali négykor látogatta meg otthonában egy rajongója. 

Király Viktor a Pénzt vagy éveket! című műsorban számolt be kissé rémisztő élményéről: egy rajongója hajnali négykor keltette fel őt, mert aláírást akart kérni.

Kevésbé jó élmény, kicsit ijesztő volt. Otthon, az én nyugalmamban hajnali négykor nagyban alszom, és egyszer csak dörömbölést hallok a saját lakásom ajtaján. Odamegyek, kinyitom, és ott van az egyik rajongóm, akit arcról felismerek, mert nagyon sok fellépésen ott van. Mondta, hogy csak egy autogramot kérek erre a lapra meg arra a lapra. Mondom, hajnali négy óra van, és ez az én lakásom. (...) Nagyon mérges lett, hogy én mérges lettem, megsértődött rám, hogy mit képzelek. Ezért lement az utcára, és betörte a kocsim ablakát” – mesélte Király Viktor. Kasza Tibi pedig megkérdezte, felöltözött-e, mielőtt ajtót nyitott. „Én egy optimista ember vagyok” – kezdte Viktor. „Tehát meztelenül vártad?” – kérdezte a műsorvezető. „Így van” – ismerte be az énekes.