Valkó Eszter és férje öt évig próbálkoztak a babával, mire összejött: az egykori műsorvezető elmondta, párja nélkül már feladta volna. 

Valkó Eszter és férje nagyon sokáig próbálkoztak a gyermekvállalással, mire végre sikerült teherbe esnie. Az egykori műsorvezető ma már boldog kismama, sőt, hamarosan meg is születik az első közös gyermekük.
„Óriási a boldogság, eddig nagyon jó volt, eddig csodálatos volt. (...) Most már picit nehéz” – mondta Valkó Eszter. Elárulta, meddig próbálkoztak, mire összejött.

Valkó Eszter a férje nélkül feladta volna a próbálkozást a babávalForrás: TV2

„Ötéves próbálkozás gyümölcse. De nem úgy kell elképzelni, hogy öt évig folyamatosan kaptam a hormonokat. Öt éve indult el a babaprojekt, és nyilvánvalóan, mint minden egészséges nő, azt gondoltam, hogy nekem ez hamar fog sikerülni, de aztán az élet nem így hozta. Rengeteg erő, türelem kellett ahhoz, hogy idáig eljussunk”– árulta el az egykori műsorvezető. Hozzátette, a férje folyamatosan támogatta őt, és arról is biztosította, ugyanúgy szeretni fogja akkor is, ha nem lesz gyerekük. Ha ő nem lett volna, akkor én már biztos, hogy feladtam volna. De bennem volt olyan, hogy arra gondoltam, ez már nem jó nekem. Hogy folyamatosan kapom a hormonokat meg különböző idegen anyagokat” – tette hozzá Eszter.