A legtöbben a sötétségtől és a pókoktól félnek, de különleges sztárjaink nem az ilyen hétköznapi dolgoktól rettegnek. Hiába tűnnek erősnek és magabiztosnak, bizony őket is hatalmába keríti olykor a félelem, ráadásul igen furcsa dolgoktól fut rajtuk végig a borzongás.

Meryl Streep 

Meryl StreepForrás: WireImage/2018 Kevin Mazur/Kevin Mazur

Meryl Streepet bátran nevezhetjük a ma élő legnagyobb színésznőnek, igazi legenda, de ő is ember, és mint olyan, nem tökéletes. A színésznőnek is vannak félelmei, egyes források szerint egy érdekes dologtól retteg: a helikopterektől. Nem tudni, honnan ered a színésznő rettegése, de az biztos, hogy ő aztán nem ül fel ilyen masinákra. 


Taylor Swift 

Taylor SwiftForrás: AFP/NurPhoto/Image Press Agency

Az énekesnő nem fél hatalmas közönség előtt színpadra állni, az embertömeg számára nem a rettegés forrása, egy kis állat láttán azonban egyből inába száll a bátorsága. Taylor Swift elárulta a The Ellen Show-ban, hogy mitől is retteg igazán: a tengerisüntől. Félelme pedig olykor akkora, hogy a vízbe sem hajlandó bemenni. 


Pamela Anderson 

Pamela AndersonForrás: AFP/Kevork Djansezian

Évtizedekig volt hatalmas szexszimbólum Pamela Anderson, minden férfi rá csorgatta a nyálát, ő azonban nem igazán tudta elviselni a saját tükörképét. A színésznő beismerte, hogy nagyon fél a tükröktől, de a tévében sem nézte soha vissza magát. Ha megpillantja az arcát, kikapcsolja a készüléket, ha azonban ez nem lehetséges, akkor elhagyja a szobát. 


Megan Fox 

Megan FoxForrás: AFP

A szépséges színésznő nem törékeny, megmentésre váró hölgyeket alakított szerepeiben, és a való életben sem félénk, de még neki is vannak gyengéi, amikkel nem tud megbirkózni. Egyszer például elismerte, hogy retteg a száraz papírtól. Így aztán, amikor szöveget tanult, mindig tartott maga mellett egy pohár vizet, és lapozás előtt megnedvesítette az ujjait. 

Oprah Winfrey 

Oprah WinfreyForrás: AFP/Jeff Spicer/Geisler-Fotopress

A beszélgetős műsorok királynőjét az egyik legerősebb nőnek titulálhatjuk, de van, amitől ő is elgyengül, és nem a jó értelemben. Oprah Winfrey szabályosan retteg a rágógumitól, és ezért a nagymamáját okolja. Az asszony annak idején a szekrénybe sorakoztatta a gumikat, azóta fél a sztár annyira, hogy állítólag be is tiltotta a stúdiójában.