Itt húzza meg magát ideiglenesen a kilakoltatott Bíró Ica

kilakoltatás fodrászat Bíró Ica
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bíró Ica az ideiglenes egykori fodrászszalonjában húzta meg magát a kilakoltatása után.

Mint ahogy arról már beszámoltunk, múlt pénteken két lakásából is kilakoltatták Bíró Icát. Azóta kiderült, az egykori fitneszlady ideiglenesen a régi fodrászszalonjába költözött be.

Kozmetika és fodrászat volt itt annak idején. Ide be tudtam rakni a holmijaimat, és a legfontosabb, hogy készen álljak a különféle dokumentumok, beadványok előkészítésére, van nyomtató, scanner és számítógép. Tele vagyok dossziékkal, bírósági ilyen-olyan levelekkel. (...) Most itt egy ideig elvagyok, és gondolkodom a hogyan továbbon" – mondta el a TV2-nek.

Ma találkozik II. Erzsébet Harry és Meghan Markle kisfiávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190508-ma-talalkozik-ii-erzsebet-harry-es-meghan-markle-kisfiaval.htmlII. Erzsébet lesz az első a királyi családból, aki találkozik Harry és Meghan gyermekével. TV + Sztárok--Vilmos herceg vicces tévedése: Katalint nagybácsinak neveztehttp://www.life.hu/sztarok/20190508-vilmos-herceg-vicces-tevedese-katalint-nagybacsinak-nevezte.htmlKatalinék boldogan nyilatkoztak a legújabb családtag érkezéséről, Vilmos örömében vicces hibát követett el: nagybácsinak nevezte a feleségét. TV + Sztárok--Budapestről posztolt Jason Momoahttp://www.life.hu/sztarok/20190508-budapestrol-posztolt-jason-momoa.htmlMegérkezett hazánkba Jason Momoa, akinek már egy kis budapesti városnézésre is jutott ideje. TV + Sztárok--Vastag Csaba 12 éves lehetett, amikor elvesztette a szüzességéthttp://www.life.hu/sztarok/20190507-vastag-csaba-12-eves-lehetett-amikor-elvesztette-a-szuzesseget.htmlKasza Tibi lebuktatta Vastag Csabát: kiderült, az énekes mikor vesztette el a szüzességét. TV + Sztárok--Magánéletéről vallott Xantus Barbarahttp://www.life.hu/sztarok/20190507-maganeleterol-vallott-xantus-barbara.htmlXantus Barbara elárulta, nagyon fontos számára, hogy a párkapcsolatában felnézhessen a párjára. TV + SztárokOrigoCharlize Theron Seallel randizikhttp://www.life.hu/sztarok/20190507-charlize-theron-szineszno-seallel-randizik.htmlA hírek szerint Heidi Klum exférjével, Seallel randizik Charlize Theron. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.