Ez segíthet Bíró Icának, hogy visszakapja ingatlanjait

Forrás: RTL Klub -
kilakoltatás hitel tartozás Bíró Ica bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bíró Ica kilakoltatása után is bízik abban, hogy visszakaphatja ingatlanjait.

Pénteken két budai ingatlanjából is kilakoltatták Bíró Icát. Az egykori fitneszlady azonban a mai napig reménykedik abban, hogy hamarosan visszaköltözhet otthonába, találtak ugyanis egy olyan dokumentumot, amely szerinte alapjaiban változtatja meg a helyzetét. Azt állítja, az árverés, amelyen a végrehajtó eladta a házat, érvénytelen.

Elég nagy szerencsénk volt, hogy megtaláltuk azt a dokumentumot, amelyen feketén-fehéren látszik, hogy a végrehajtónál volt egy óriási nagy hiba, amely miatt az egész árverés érvénytelen. Tudniillik az árverési vevőnek 15 napon belül ki kell fizetni az árverés teljes összegét és az én esetben ez nem történt meg” – mondta el a TV2-nek Bíró Ica, aki az ügyben már meg is tette a feljelentést.

Mint ismeretes, a fitneszlady a 2000-es évek közepén vett fel svájcifrank-alapú kölcsönt több budai ingatlanra. Egy vállalkozást szeretett volna indítani, a hitelt rendszeresen törlesztette egészen addig, amíg meg nem duplázódott, majd megháromszorozódott a havi törlesztés, amit már nem tudott fizetni.

Nincs ideje a nászútra Kokónak és új feleségének, Katánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190506-nincs-ideje-a-naszutra-kokonak-es-uj-felesegenek-katanak.htmlKokó és kedvese, Kata egy gyermek és egy év jegyesség után, május elsején mondták ki egymásnak a boldogító igent, nászútra azonban egyelőre nem mennek: nincs rá idejük. TV + Sztárok--Szellemeket lát Rippel Feri gyereke, Herkuleshttp://www.life.hu/sztarok/20190506-szellemeket-lat-rippel-feri-gyermeke-herkules.htmlRippel Feri nagy titkot árult el a kisfiáról: kiderült, hogy Herkules szellemeket lát. TV + SztárokOrigoKelemen Annát blokkolta az Instagram a rengeteg erotikus fotó miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190506-kelemen-annat-blokkolta-az-instagram-a-rengeteg-erotikus-foto-miatt.htmlKelemen Anna bedurvult az elmúlt időszakban, már ami az erotikus fotók posztolását illeti. Meg is lett a következménye... TV + Sztárok--Sarka Kata egy kommentelőnek elárulta, miért nem akart beszélni a terhességérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190505-sarka-kata-egy-kommentelonek-elarulta-miert-nem-akart-beszelni-a-terhessegerol.htmlSarka Kata a legnagyobb titokban hozta világra harmadik gyermekét. Az örömhírt az egyik legszebb napon, anyák napján osztotta meg követőivel. TV + SztárokOrigoBritney Spears falatnyi bikiniben mutatta meg, milyen hajlékony – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190505-britney-spears-falatnyi-bikiniben-mutatta-meg-milyen-hajlekony-video.htmlNéhány hete még arról szóltak a hírek, hogy Britney Spears ismét összeomlott, és pszichiátriára került. Az egykori popdíva már otthon van, és a legutóbb feltöltött videójával tudatta, mennyire jól van. TV + Sztárok--Medveczky Ilona fényűző luxuséletéről mesélt: jachtot és házat is kapott udvarlóitólhttp://www.life.hu/sztarok/20190505-medveczky-ilona-fenyuzo-luxuseleterol-meselt-jachtot-es-hazat-is-kapott-udvarloitol.htmlMedveczky Ilona meglepő őszinteséggel mesélt az életéről. Fényűzően, gazdag férfiak rajongásában élt az ünnepelt táncosnő. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.