Joshi Bharat nyílt levélben üzent Lippai Mariannának az után, hogy a motivációs tréner a gyermeke sírjánál szelfizett.

Tovább gyűrűzik a Lippai Marianna-botrány: mint ismeretes, a motivációs tréner egy szelfit készített a kislánya sírjánál, amit aztán fel is töltött a közösségi oldalára. Ezen háborodtak fel sokan, még Sebestyén Balázs is kijelentette, nem szeretne többé közös előadást vállalni vele

Ezúttal Joshi Bharat volt az, aki üzent Mariannának. A tévés a TV2 oldalán osztotta meg nyílt levelét, amelyben kifejtette többek között azt, hogy szerinte a gyász egy intim folyamat, a gyermek emléke szent dolog, és egyetlen szülőnek sem lenne szabad a sírnál szelfiznie.

Joshi Bharat nyílt levélben üzentForrás: www.polyakattila.hu/Polyak Attila

„Kedves Marianna,
Nem szeretek senki felett ítélkezni, most sem az a szándékom.
Muszáj ezt a levelet megírnom, mert az az érzésem, hogy a Te esetedben valami nagyon letérített a helyes útról – talán észre sem vetted – hogy ez a lejtő milyen torz dolgok felé taszít téged, remélhetőleg a jó szándékod ellenére.
Egy gyermek elvesztése hatalmas tragédia a szülő számára. Ilyen veszteség után az ember megváltozik és állandó hiányérzet gyötri. Azt elhiszem, hogy az elméje egy ilyen tapasztalás után kitisztul és rádöbben az élet igazi értelmére.
Az az érzésem, hogy Nálad az igazi gyász helyét, a karrierépítés és az üzlet vette át.
- MERT A GYÁSZ INTIM FOLYAMAT
- A GYERMEK EMLÉKE A LEGSZENTEBB DOLOG
- A HALOTT GYERMEK SÍRHELYE, FOTÓJA VAGY BÁRMI, AMI HOZZÁ KÖTŐDIK AZ SZENT ÉS SÉRTHETETLEN!
Azt látom, hogy ezek az alap dolgok az esetedben egyáltalán nem érvényesülnek.
Azt mondd meg nekem, ha egy szülő elmegy a gyermeke sírjához eszébe jut selfie-zni? Mondjuk selfie ok, de akkor ez a gyászoló szülő ezt a fotót kirakja a közösségi oldalára? Mondjuk, kirakja, de akkor „reflexszerűen" odalinkeli a saját webshopját, hogy több bögrét meg karkötőt adjon el?
Ha ebből sem világos Neked, hogy ez mennyire torz folyamat, akkor sajnos kevés a remény, hogy egy igaz felismerés szülessen benned."

A levelet teljes egészében ide kattintva olvashatod el!