Madonna Michael Jackson botrányáról: szerinte mindenki ártatlan, amíg nem bizonyul bűnösnek

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Paul Zimmerman -
Leaving Neverland Michael Jackson ártatlan bűnös Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Jackson zaklatási botrányának kirobbanása óta több sztár is elmondta a véleményét, ezúttal Madonna szólalt meg. 

Nem először vádolják meg Michael Jacksont azzal, hogy gyermekeket bántalmazott, ezúttal azonban az áldozatok egy dokumentumfilmben vallottak arról, mi is zajlott a zárt ajtók mögött. A Leaving Neverland megosztotta az embereket, de Jackson rajongói kitartanak az énekes ártatlansága mellett. Ebben a kényes témában a sztárok nem szeretnek állást foglalni, ennek ellenére sokan a védelmükbe vették Michael Jacksont, köztük Diana Ross énekesnő is.

Madonna szerint mindenki ártatlan, amíg nem bizonyul bűnösnek Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Paul Zimmerman

Most Madonna mondta el véleményét a vádakról. „Az én fejemben mindenki ártatlan, amíg bűnösnek nem bizonyul"kezdte. Majd elárulta, hogy nem látta a dokumentumfilmet. „Úgy képzelem, az emberek elmondták, mi történt valójában – de természetesen az emberek olykor hazudnak" – tette hozzá. Elárulta, ilyenkor mindig elgondolkozik azon, mi lehet a motiváció, hogy pénzt akarnak, vagy zsarolnak. „Mindezeket figyelembe veszem" – mondta az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.