Emily Ratajkowski teljesen meztelenül mutatta meg magát – Fotó

ágy fotó csupasz pucér Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emily Ratajkowski nem bírja sokáig elviselni magán a ruhát: idomait a haja takarja. 

Megint csupasz idomaival őrjítette meg a rajongóit Emily Ratajkowski. A modell az ágyban pózolva mutatta meg meztelen testét, intim részeit a haja takarta, na meg a takarója. Nagy örömet szerzett ezzel a férfiaknak, habár elég gyakori, hogy Emily ledobja magáról a textilt.

Britney Spears távoltartási végzést kért a menedzsere ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-britney-spears-tavoltartasi-vegzest-kert-menedzsere-ellen.htmlBritney Spears nem élheti nyugodtan az életét, most a volt menedzsere keseríti meg a mindennapjait. TV + Sztárok--Kulcsár Edina dühös: valaki lopott az üzletükbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-kulcsar-edina-duhos-valaki-lopott-uzletukbol.htmlKulcsár Edina és férje, Csuti több vállalkozást is vezetnek. A szépségkirálynő most a közösségi oldalán fakadt ki, mert valaki lopott az egyik üzletükből. Már nem ez volt az első eset. TV + SztárokOrigoMeghan Markle különleges nyakláncot viselt a kisfia bemutatásakor: ez a jelentésehttp://www.life.hu/sztarok/20190509-meghan-markle-kulonleges-nyaklancot-viselt-kisfia-bemutatasakor-ez-a-jelentese.htmlMeghan Markle egy különleges nyakláncot viselt akkor, amikor a kisfiát bemutatták a nagyvilágnak. TV + Sztárok--Sáfrány Emese, azaz Aleska a közösségi oldalán árulja a festményeithttp://www.life.hu/sztarok/20190509-safrany-emese-azaz-aleska-kozossegi-oldalan-arulja-festmenyeit.htmlSáfrány Emese légtornász a közösségi oldalán mutatta meg a hobbiját. Szabadidejében fest, most pedig el is adja a munkáit. TV + SztárokOrigoBrad Pitt válaszolt arra a kérdésre, újra összejönnek-e Jennifer Anistonnalhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-brad-pitt-valaszolt-arra-a-kerdesre-ujra-osszejonnek-e-jennifer-anistonnal.htmlBrad Pitt válaszolt arra a kérdésre, hogy újra össze fog-e jönni Jennifer Anistonnal. TV + SztárokOrigoTatár Csilla elárulta, milyen volt a találkozása Kárász Róberttelhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-tatar-csilla-elarulta-milyen-volt-a-talalkozasa-karasz-roberttel.htmlTatár Csilla és Kárász Róbert 5 éve nem találkoztak, miután nem a legjobb viszonyban váltak el egymástól. Most azonban kibékültek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.