Hernádi Judit nem bánja elmúlt szerelmeit, mert mindegyik akkor ért véget, amikor kellett, bár bevallotta, nem boldog, és nem tervez hosszú távra. 

Hernádi Judit idén is munkával ünnepelte a születésnapját, két előadás között lepték meg a kollégái. A színésznő nem kerített soha nagy feneket ennek az ünnepnek, mivel élete fordulópontjai nem ezekhez a napokhoz köthetők.

Hernádi JuditFotó: Polyak Attila - Origo

És hogy a korral hogy állok? Hát ez van: telik az idő! Elfogadom! Hülyeség lenne harcolni ellene, nem igaz? Nem küzdök a korommal – mondta a színésznő, aki az elmúlt szerelmeit is felidézte. – Olyan alkat vagyok, aki szereti idejében befejezni a dolgokat. Hogy majd ha életem végén visszatekintek, akkor hogyan értékelem mindezt, azt egyelőre nem tudom. Az viszont biztos, hogy nem bántam meg semmit.  Egyetlen szerelmet sem szeretnék újrakezdeni. Minden úgy volt jó, ahogy volt, és akkor ért véget, amikor kellett. Ettől persze még egyáltalán nem vagyok boldog,  de nincs bennem önmarcangolás, és nincs bennem semmi múltba fordulás – mondta a Story Magazinnak Hernádi. – Ahogy a kor halad előre, egy dolog biztos csak: egyre kevesebb időnk marad. Így aztán nem mondom, hogy nincsenek terveim, de  én már csak rövid távra tervezek,  és abból gazdálkodom, amit az élet elém tesz" – tette hozzá.