DNS-tesztet csináltatott Pápai Joci

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
eszkimó Pápai Joci DNS-teszt származás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös dologra derült fény Pápai Joci DNS-tesztje során.

Pápai Joci, aki már javában próbál Tel-Avivban a jövő heti Eurovíziós Dalfesztiválra, nemrég elvégeztetett egy DNS-tesztet, amelyből kiderült, milyen felmenőkkel rendelkezik. Ennek során megállapították, hogy az énekes 33,5 százalékban dél-ázsiai, 29,9 százalékban görög és délolasz, 11 százalékban balti, 11,5 százalékban szardíniai, 4,9 százalékban ibériai, 3,9 százalékban közel-keleti, 3,6 százalékban kelet-európai és 0,8 százalékban eszkimó, azaz inuit származású.

Ez nagyon meglepő volt számomra. Tudtam, hogy a külsőm alapján többfajta vérvonal is megtalálható bennem, de hogy eszkimó is, azon nagyon meglepődtem” – nyilatkozta Joci a teszt eredménye után a Blikknek.

Pápai Joci DNS-tesztet végeztetett Forrás: MTI/Mohai Balázs
Oláh Ibolya megunta a visszavonultságot, visszatér a színpadrahttp://www.life.hu/sztarok/20190510-olah-ibolya-megunta-a-visszavonultsagot-visszater-a-szinpadra.htmlHárom évre eltűnt a nyilvánosság elől Oláh Ibolya. Az énekesnő most bejelentette, hogy visszatér a színpadra, számos új dologgal készül. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÍgy néz ki Freddie Mercury húga, Kashmira Cookehttp://www.life.hu/sztarok/20190510-igy-nez-ki-freddie-mercury-huga-kashmira-cooke.htmlMegmutatjuk, hogyan néz ki Freddie Mercury 67 éves húga, Kashmira Cooke. TV + Sztárok--Vasvári Vivi megműttetné az orrát, ám az orvosa nem vállaljahttp://www.life.hu/sztarok/20190510-vasvari-vivi-megmuttetne-orrat-de-orvosa-nem-vallalja.htmlVasvári Vivi imádja a plasztikai beavatkozásokat, és ezt nem is titkolja. A luxusfeleség az orrát is megműttetné, de az orvosa nem vállalja. TV + SztárokOrigoJason Momoa szeretne baltát dobálni Budapestenhttp://www.life.hu/sztarok/20190510-jason-momoa-szerente-baltat-dobalni-budapesten.htmlJason Momoa érdekes hobbijának Budapesten is szeretne hódolni: keresi hozzá a megfelelő helyet. TV + Sztárok--Baukó Éva gyereket akar és apát keres: "Szeretnék találni valakit, aki valódi társam lehet"http://www.life.hu/sztarok/20190510-bauko-eva-gyereket-aka-es-apat-keres-szeretnek-talalni-valakit-aki-valodi-tarsam-lehet.htmlBaukó Éva néhány nappal ezelőtt mesélte el, hogy két évig megvezette őt szerelme, akit egy társkeresőn ismert meg. A botrányos szakítás sem szegte kedvét és újra bízik abban, hogy hamarosan megtalálja leendő gyermeke apját. TV + Sztárok--Emma Roberts színésznő egy fotózáson megvillantotta a melleithttp://www.life.hu/sztarok/20190509-emma-roberts-szineszno-egy-fotozason-megvillantotta-a-melleit.htmlFélmeztelenül fotózták Emma Roberts színésznőt, a fotózásról készült werkfilmben pedig a mellbimbóját is megvillantotta. Azonnal kiszúrták a rajongók. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.