Kollégái fegyvert fogtak Tillára – fotó

Forrás: Televíziós Újságírók Díja -
fotó forgatás fegyver Tilla Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tilla friss fotóján a kollégái fognak fegyvert rá.

Fegyvert fogtak Tillára: nem kell azonban megijedni, csupán pózolásról van szó. A műsorvezető Thuróczy Szabolcs, Olasz Renátó, Gubík Ági és Ruttkay Laura társaságában látható az első ránézésre igen rémisztő képen.

Tilla csupán ennyit írt a bejegyzéshez: „Szeretek velük dolgozni.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szeretek velük dolgozni :))) #thuróczyszabolcs #olaszrenátó #gubikági #ruttkaylaura

Till Attila (@tillattila) által megosztott bejegyzés,

Takács Bence, a Mokka új műsorvezetője magánéletéről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190510-takacs-bence-a-mokka-uj-musorvezetoje-maganeleterol-vallott.htmlA Mokka új műsorvezetője, Takács Bence most Joshi Bharat műsorában mesélt családjáról és magánéletéről. Azt is elárulta, mit érzett, amikor először pillantotta meg feleségét. TV + Sztárok--Szexi nővérkeruhába bújt Luann de Lesseps tévésztárhttp://www.life.hu/sztarok/20190510-szexi-noverke-ruhaba-bujt-luann-de-lesseps-tevesztar.htmlSzexi fotót posztolt az amerikai tévés személyiség, Luann de Lesseps. TV + Sztárok--A Bezár a bazár!-ban minden idők leggyorsabban beszélő testvérpárja okozott zavarthttp://www.life.hu/sztarok/20190510-a-bezar-a-bazarban-minden-idok-leggyorsabban-beszelo-testverparja-okozott-zavart.htmlA Bezár a bazár! játékosai nem könnyítették meg a műsorvezetők helyzetét: ők minden idők leggyorsabban beszélő versenyzői. TV + SztárokOrigoKikapcsolták az áramot Vasvári Vivienék otthonábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190510-kikapcsoltak-az-aramot-vasvari-vivenek-otthonaban.htmlTartozásra hivatkozva kikapcsolta a szolgáltató az áramot Vasvári Vivienék lakásában. TV + SztárokOrigoJason Momoa szeretne baltát dobálni Budapestenhttp://www.life.hu/sztarok/20190510-jason-momoa-szerente-baltat-dobalni-budapesten.htmlJason Momoa érdekes hobbijának Budapesten is szeretne hódolni: keresi hozzá a megfelelő helyet. TV + Sztárok--Csobot Adél 25 éves lett: nagyon boldoghttp://www.life.hu/sztarok/20190510-csobot-adel-25-eves-lett-nagyon-boldog.htmlCsobot Adél kétgyermekes anyuka, és most töltötte be a 25. életévét: úgy érzi, sosem volt boldogabb. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.