Elhunyt gyermeke sírjánál szelfizett Lippai Marianna motivációs tréner, aki a webshopja linkjét is a poszt mellé szúrta. Sokan támadták, most törölte Facebook-profilját. 

Ahogy mi is megírtuk, Lippai Marianna motivációs tréner elhunyt gyermeke sírjánál szelfizett, a poszthoz írt szöveghez pedig a webshopja linkjét is odabiggyesztette. Ez nemcsak követőinél, hanem számos ismert embernél is kiverte a biztosítékot. 

Joshi Bharat nyílt levelet írt neki, Sebestyén Balázs pedig kijelentette, hogy többet nem hajlandó vele előadást tartani. Lippai Marianna ezek után úgy döntött, hogy törli Facebook-oldalát. Még a törlés előtt írt egy búcsúzó szöveget, amelyet Tibi atya blogja vett észre. 

Lippai Marianna törölte magát a FacebookrólForrás: Facebook/Lippai Marianna

Azt írják, mivel már lementeni nem tudták, így hivatkozni nem tudnak rá, de a tartalmát összefoglalták. 

„Ő egy egyszerű nő, aki mindent a hitével ért el, de sajnos ez egy ilyen társadalom, sok a rosszakaró” – idézi a nőt a blog. Lippai Marianna azt írta, hogy senkinek nincs joga őt kritizálni, amíg nem csinálták végig azt, amit ő. Vannak, akik a sárdobáláshoz értenek, de ő továbbra is pozitív marad. Bejegyzésének végére is beszúrta a webshopja linkjét.