Egy szűk körű esküvőn újra megnősül Takáts Tamás, a Karthago énekese. Nem új az ismeretség, egy régi szerelmét vezeti oltár elé. 

„Talán egy tucatnyian leszünk az anyakönyvvezetőnél, kétszer bevált tanúm van, most is Gál Gabi lesz, a zenekaromból” – mesélte a Blikknek Takáts Tamás, a Karthago énekese, aki újra megnősül. Az ismeretség nem új, egy régi szerelmét veszi el. 

„Negyven éve nagy szerelem volt közöttünk, egy ideig jártunk, de túl fiatalok voltunk, éppen akkoriban lettem zenész. Elsodort az élet minket egymástól, mindketten megházasodtunk, ő külföldön ment férjhez. A válásaink után újra találkoztunk. Régi barátként megkérdeztem, van-e kedve hétvégenként, amikor fellépek, vigyázni a kislányomra. Vállalta, ez lett belőle. Még néhány hétig meggondolhatja magát, de szerintem nem teszi” – fogalmazott a zenész, aki júniusban a Legendák című koncert egyik fellépője lesz. 

Takáts Tamás újra megnősülForrás: MTI/Mohai Balázs

Az esküvő után azonnal indulnak fellépni, ünnepelni majd csak később lesz lehetőségük. „A bográcsos lagzira csak a szezon végén, valamikor ősszel kerül sor. Az Úr előtt is megáldják ezt a kapcsolatot, mert mindketten keresztények vagyunk, nem akarunk vadházasságban élni. A párom civil, vállaljuk egymást, nem bujkálunk, de nem akar nyilvánosságot maga körül” – folytatta az énekes.