Palácsik Lilla megmutatta, hogyan telik egy napja

fotós Palácsik Lilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi húgának nincs ideje unatkozni, hiszen elismert fotósként dolgozik. Lilla Instagram-bejegyzésében osztotta meg, mivel töltötte egy napját.

„Sziasztok! Hogy telt a mai napotok? Nekem tele volt munkával és rengeteg képet kellett retusálnom, és még nem végeztem...” – írta.

Kiderült, mivel lehet levenni a lábáról Molnár Andithttp://www.life.hu/sztarok/20190511-kiderult-mivel-lehet-levenni-a-labarol-molnar-andit.htmlA csinos műsorvezető a mozgás szerelmese. Azonban Molnár Andi nemcsak ezért, de az édességekért is rajong. Férje legutóbb egy fánktúrával kedveskedett neki. TV + Sztárok--Úgy tudni, távozik a Barátok köztből Szőke Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20190503-tavozik-a-baratok-koztbol-szoke-zoltan-berenyi-miklos.htmlTávozik a Barátok közt rosszfiúja, Berényi Miklós, ugyanis a karaktert alakító Szőke Zoltán besokallt a szerepétől. Ez azért is problémás, mert a rosszfiú a sorozat egyik legrégebbi szereplője, a nézők leginkább vele azonosítják a sorozatot. TV + Sztárok--Ezért hagyta ott a Barátok köztöt Dósa Mátyáshttp://www.life.hu/sztarok/20190428-ezert-hagyta-ott-a-baratok-koztot-dosa-matyas-szinesz.htmlNehéz döntést kellett meghoznia annak idején Dósa Mátyásnak, aki évekig alakította a Barátok közt Tóniját. A színész most elárulta, miért távozott a sorozatból. TV + SztárokOrigoKiszivárgott egy fotó: erre alapozzák, hogy Vilmos megcsalja Katalinthttp://www.life.hu/sztarok/20190419-kiszivargott-egy-foto-erre-alapozzak-hogy-vilmos-megcsalja-katalint.htmlEgy tavalyi Twitter-bejegyzésre kapta fel a fejét a világ, amelyen sokan azt vélik látni, hogy Vilmos egy klubban megcsókol egy nőt, aki nem az akkor várandós Katalin. TV + Sztárok--Botrányba keveredett Harry herceg: összeomolhat állatvédő imázsahttp://www.life.hu/sztarok/20190428-botranyba-keveredett-harry-herceg-osszeomolhat-az-imazsa.htmlHarry herceg természet- és állatvédő imázsát döntheti romba egy leleplezés, amely Harry föld napján közzétett Instagram-posztjának keletkezesét firtatja. Azt állítják, az állatokat, amelyekkel a brit királyi sarj fotózkodott, benyugtatózták, ugyanis azok túl nyugodtnak tűnnek a felvételeken. TV + Sztárok--Így élte meg Diana, amikor a szülés után a fotósoknak kellett pózolniahttp://www.life.hu/sztarok/20190419-igy-elte-meg-diana-amikor-a-szules-utan-a-fotosoknak-kellett-pozolnia.htmlAhogy sok minden egyéb esetében Meghan hercegné a szülés utáni dolgokban sem szeretné magát tartani a hagyományokhoz, mint például ahhoz, hogy a szülés után a kórház lépcsőjén pózoljon a pér órás babájával. Katalin mindháromszor megtette ezt, és egykor Diana is, aki akkor arról is beszélt, hogy mit érzett akkor.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.