ittas vezetés Viszkis Ambrus Attila jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ambrus Attila 11 hónap után újra visszakapta a jogosítványát.

Ittas vezetés miatt 11 hónappal ezelőtt vonták be a Viszkis jogsiját. Ambrus Attila utána hiába hivatkozott arra, hogy párja veszélyeztetett terhes, jogosítványát nem kapta vissza – egészen mostanáig. A Blikk azt írja, immár újra vezethet: sikerült letennie a vizsgákat és átesett egy pszichológiai vizsgálaton is.

Hét órán keresztül tartott a vizsgálat. A csoportban mindenki elmesélte a többiek előtt, mi volt a bűne. Kiszámoltuk, hogyan bomlik le a szervezetben az alkohol. Érdekes, hogy a sör hatása nehezebben múlik el, mint a viszkié. Ha egy este egy meccs alatt meginnék nyolc sört, csak 16 óra elteltével ülhetnék volán mögé. Tanulságos lecke volt, biztos, hogy egy kortyot sem iszom többé, ha kocsiba ülök” – nyilatkozta a lapnak Ambrus, aki hozzátette, első útján elvitte családját, hogy az újszülött kislányának vásároljanak egy-két holmit.

Ambrus Attila visszakapta a jogosítványát Forrás: MTI/Balogh Zoltán
Felicity Huffman börtönbe kerül: a Született feleségek sztárja elismerte bűnösségéthttp://www.life.hu/sztarok/20190514-felicity-huffman-bortonbe-kerul-a-szuletett-felesegek-sztarja-elismerte-bunosseget.htmlBűnösnek vallotta magát a Született feleségek sztárja: börtönbe kerül. TV + Sztárok--Eszenyi Enikő bikiniben mutatta meg testét - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190514-eszenyi-eniko-bikiniben-mutatta-meg-testet.htmlEszenyi Enikő tőle szokatlan képet posztolt Instagram-oldalára: megmutatta testét bikiniben. TV + Sztárok--Palya Bea újra szerelmes: "Boldog párkapcsolatban élek"http://www.life.hu/sztarok/20190514-palya-bea-ujra-szerelmes.htmlPalya Bea több mint egy éve, titokban vált el gyermekei apjától. Az énekesnő korábban azt mondta, nagyon nehéz volt ez ez időszak, nagy sebekett ejtett rajta. Most azonban újra boldog.TV + Sztárok--Dühöngtek a rajongók Majka veszprémi koncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20190514-duhongtek-a-rajongok-majka-veszpremi-koncertjen.htmlA rendőrségnek egy komplett városrészt kellett lezárnia, annyian mentek ki Majka ingyenes koncertjére Veszprémben. Sokan azonban kiakadtak, mert a környező kis utcákban rekedtek, így nem láthattak semmit.TV + Sztárok--Fürdőruhában mutatta meg formás fenekét az 50 éves Helena Christensen – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190513-furdoruhaban-mutatta-meg-formas-feneket-az-50-eves-helena-cristensen.htmlHelena Christensen megmutatta, hogy 50 évesen is formás a feneke. TV + Sztárok--Pucéran szelfizett a tükör előtt babapocakjával Chrissy Teigenhttp://www.life.hu/sztarok/20190513-puceran-szelfizett-a-tukor-elott-babapocakjaval-chrissy-teigen.htmlAnyák napja alkalmából egy régebbi, meztelen babapocakos fotót posztolt közösségi oldalára Chrissy Teigen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.