Időjárás: Németh Lajos elárulta, mikor ér véget a májusi tél

Németh Lajos május időjárás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi napokban leginkább téliesnek tűnt az időjárás, Németh Lajos most elárulta, már nem kell sokat várni arra, hogy visszatérjen a jó idő.

Németh Lajos 7 fokban, az esős, szeles időben Siófokról jelentkezett be a TV2 reggeli műsorában. Elárulta, a kedvezőtlen időjárás az elmúlt napokban nagy károkat okozott, a szél több helyen fákat döntött a vasúti sínekre, házakra, vezetékekre. Szerencsére azonban jó hírei is akadtak.

Ez a viharos szél, ez a hideg, kontrasztos időjárás már csak két napig tart. Csütörtöktől, péntektől javulás várható. Halkan mondom, mert elég sokszor tévútra vezetett az időjárás bennünket az elmúlt napokban, hogy a hétvégétől normalizálódik a helyzet, 20–25 fokos legmagasabb hőmérséklet lesz a jövő héten. Záporok-zivatarok ugyan lesznek, de legalább nem májusi tél.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.