Újabb elmélet Madeleine McCann eltűnéséről: pedofil ismerősnek lehet köze hozzá

Forrás: Getty Images -
ismerős eltűnés pedofil család Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy volt nyomozó állítása szerint Madeleine McCann eltűnéséhez a család pedofil ismerősének lehetett köze. 

Madeleine McCann 12 éve tűnt el egy portugál nyaralás során. A szülők egy közeli étteremben vacsoráztak a barátaikkal, míg a gyerekek az apartmanban aludtak. Ezalatt veszett nyoma a kislánynak, akit azóta rendületlenül keresnek a hatóságok. Egyelőre azonban teljesen eredménytelen a nyomozás, habár az elmúlt években több elmélet is született arról, ki és miért vitte magával a gyermeket.

Madeleine McCann eltűnéséről újabb elmélet született Forrás: Getty Images

A legújabbat egy volt nyomozó, Goncalo Amaral állította fel. A férfi részt vett annak idején a nyomozásban, és most azt állítja, hogy a szülők egyik barátja lehet a tettes. A férfi szerint a család barátai között pedofil emberek is voltak, de erről sem az anya, sem az apa nem tudott. Amaral azt is állítja, hogy a brit nyomozók nem vizsgálták ezt a szálat, sőt teljesen elutasították ennek a lehetőségét – írja a The Sun. A lap kapcsolatba lépett a hatóságokkal, de ők nem kívánták kommentálni a volt nyomozó állításait a folyamatban lévő vizsgálatokra hivatkozva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.