Kapócs Zsóka állítja: milliókkal károsította meg egy építési vállalkozó

Forrás: Instagram/Kapócs Zsóka -
átverés Kapócs Zsóka építési vállalkozó milliók kár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lakberendezőként is dolgozik Kapócs Zsóka. Most egy új kivitelezőt bízott meg. Mint mondta: egy kissé erőszakosnak tűnt a férfi, mégis megbízta. Úgy tűnik, hogy több mint 7 millió forinttal károsította meg. 

"Évek óta lakberendezőként dolgozom, gyakran keresek kivitelezőket. Így ismertem meg Gábort. Kiírtam a közösségi oldalamra, így jelentkezett. Erőszakosnak tűnt, de sok embere volt, ezért egyszerre több munkát is tudott vállalni, megbíztam őt" – mesélte a Blikknek Kapócs Zsóka.

Mit mondta: a vállalkozó a munka látványos részét elvégezte. Számítógépes táblázatban vezette, mivel készült el eddig, mi a következő lépés, neki pedig mennyi pénzt kell utalnia. "Aztán egyre követelőzőbb és erőszakosabb lett. Mindig több és több pénzt akart, de a munkát nem végezte el. Most lett elegem, azt mondtam, fejezzük be az együttműködést, számoljunk el mindennel. Hét és fél millió forinttal nem tudott elszámolni, kiderült, nem rendelte meg az ígért dolgokat, az alapanyagokat sem" – folytatta Kapócs, aki úgy állapodott meg a férfival, hogy két részletben adja vissza a pénzt.

Kapócs Zsóka szembeszáll az építési vállalkozóval Forrás: Instagram/Kapócs Zsóka

Ez nem teljesült, ezért úgy döntött, hogy robbantja a bombát. Kiírta a közösségi oldalára a történetet. Ekkor megkereste a férfi, hogy odaad neki 3 millió forintot, csak vegye le a posztot, ám ő nem adta be a derekát. "Elegem lett! Nyugalmas életem volt, de ez az ember mindent megmérgezett. Fáj, hogy ilyen naiv voltam, és átvertek. Sosem bocsátom meg neki, hogy elvette a gyerekemtől, Borisztól ezt a pénzt" – fogalmazott Kapócs Zsóka, aki nem a pénzt akarja, hanem börtönben látni a férfit.

A Blikk megkereste a vállalkozót is. "A felújítással kapcsolatban nem kaptunk semmilyen tervet az elképzeléseiről. A területen Zsóka két alkalommal volt kint a hat hét alatt, de telefonon folyamatosan módosította az elképzeléseit. Az nem zavarta, hogy a változtatások többletköltséggel járnak. Sem engem, sem a munkásokat nem vette emberszámba. Még ezek ellenére is a diszkrécióm felé, a családja felé és megbízói irányában töretlen. Ha bíróságra kerül az ügy, állunk elébe" – mondta a férfi, akiről Fresh Viki is állítja, hogy becsapta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.