Nem mindennapi helyzetbe került Janza Kata: a volt férjével, az expasijával és a párjával játszik együtt egy darabban.

Pintér Tibor, a Magyar Lovas Színház igazgatója rendezi a Demjén Ferenc munkásságáról készült musicalt, amelynek most a szereposztása is kiderült. Tenya az egyik főszerepet exfeleségére, Janza Katára osztotta, a másikat pedig jelenlegi kedvesére, Ilyés Jeniferre. A dolog további pikantériája, hogy szerepel benne Janza Kata volt párja, Szerényi László és a mostani pasija, Pesák Ádám is. Őket azonban ez egyáltalán nem zavarja, jól kijönnek egymással.

Tenyával az elmúlt húsz évben számtalan nagy sikerű munkában dolgoztunk együtt. Azt szoktam mondani, hogy a színház iránti szenvedély köt össze minket. Ezért, és persze a tehetségéért áll itt a volt párom, Laci, és a szerelmem, Ádám. Jenifer elképesztően bájos, már alig várom, hogy a próbák alatt még jobban megismerjük egymást" – nyilatkozta a Borsnak a színésznő.

Janza Kata és Pesák ÁdámForrás: Mokka

Pintér Tibor osztotta exfelesége véleményét.

Mindig is jó volt a kapcsolatunk a házasságunk után, nem csak a nagylányunk, Janka miatt. Soha nem szóltam bele a magánéletébe, mindig is egy volt a fontos: nem szeretném, hogy boldogtalan legyen. A legnagyobb szeretetben tudjuk köszönteni egymást, ahogy Kata Jenifert, akiről kijelenthetem, hogy életem szerelme."