Caramel igyekszik példás családapaként helytállni és mindent megtanítani kislányának, ami fontos, de olykor úgy érzi, neki kell tanulnia gyermekétől. 

Caramel szeretné megtanítani kislányának az élet fontos dolgait, ilyen a szociális érzékenység is. Ez azonban úgy tűnik, hogy már Szofi személyiségének része, ami miatt édesapja rendkívül büszke rá. Az énekes ezen kívül fontosnak tartja azt is, hogy gyermeke tudja, honnan jöttek a szülei, és hogy nem éltek mindig ilyen jó körülmények között. De nem csak Caramel tanítja gyermekét, ugyanis Szofi is nagyon bölcs kislány.

Caramel szerint kislánya már többet tud az életről, mint őFotó: Polyák Attila - Origo

„Már többször átfutott az agyamon, hogy talán nem nekem kell okítanom Szofit, hanem épp fordítva, ő adja át a tudását nekem. Olyan dolgokra tanított meg már most az elmúlt egy évben, amikhez foghatót én talán nem is fogok tudni tanítani neki soha, akárhogy igyekszem. Olyasmit tapasztalt meg, amit én nem, és ezáltal talán már most többet tud az életről, mint én” – mondta a Story magazinnak Caramel. Hozzátette, a kislánya nagyon bölcs. „Annyira érett, hogy az talán már félelmetes. Nagyon fejlett, okos, néha konkrétan kioktat engem – és ebben nem az a tény elképesztő, hogy kioktat, hanem az, hogy igaza van” – árulta el az énekes, aki azt is megosztotta, terveznek-e második gyermeket. „Ha most azonnal nem is, de két éven belül szeretnénk egy második babát” – vallotta be.