Caramel kislányáról, Szofiról nyilatkozott: többet tud az életről, mint ő

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Caramel élet kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caramel igyekszik példás családapaként helytállni és mindent megtanítani kislányának, ami fontos, de olykor úgy érzi, neki kell tanulnia gyermekétől. 

Caramel szeretné megtanítani kislányának az élet fontos dolgait, ilyen a szociális érzékenység is. Ez azonban úgy tűnik, hogy már Szofi személyiségének része, ami miatt édesapja rendkívül büszke rá. Az énekes ezen kívül fontosnak tartja azt is, hogy gyermeke tudja, honnan jöttek a szülei, és hogy nem éltek mindig ilyen jó körülmények között. De nem csak Caramel tanítja gyermekét, ugyanis Szofi is nagyon bölcs kislány.

Caramel szerint kislánya már többet tud az életről, mint ő Fotó: Polyák Attila - Origo
Majka parasztnak nevezte Tillát a Bezár a bazár című műsorban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190516-majka-parasztnak-nevezte-tillat-a-bezar-a-bazar-cimu-musorban-video.htmlA Bezár a bazár című vetélkedő két házigazdája, Tilla és Majka nem fogják vissza magukat még a kamerák előtt sem. Akár a vásott kölykök, úgy viccelődnek egymással egész adás alatt. Még azt is elnézik a másiknak, ha éppen a nyilvánosság előtt szólnak be. TV + SztárokOrigoZalatnay Sarolta Komár Lászlóval való kapcsolatáról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190516-zalatnay-sarolta-komar-laszloval-valo-kapcsolatarol-vallott.htmlZalatnay Cini 16 évesen, gimnazista korában találkozott először Komár Lászlóval, akivel nagyon hamar el is jegyezték egymást.TV + SztárokOrigoÁbel Anita boldog új szerelmével: nem akar bujkálnihttp://www.life.hu/sztarok/20190516-abel-anita-boldog-uj-szerelmevel-nem-akar-bujkalni.htmlÁbel Anita és olasz szerelme 5 hete alkotnak egy párt. Közös menedzsment cégüknél találkoztak először és szinte azonnal kialakult köztük egy láthatatlan kapocs. A műsorvezető nem akar titkolózni, szeretné megélni bujkálás nélkül ezt a szerelmet.TV + SztárokOrigoA volt férjével, az expasijával és a párjával játszik együtt Janza Katahttp://www.life.hu/sztarok/20190515-volt-ferjevel-expasijaval-es-parjaval-jatszik-egyutt-janza-kata.htmlNem mindennapi helyzetbe került Janza Kata: a volt férjével, az expasijával és a párjával játszik együtt egy darabban. TV + SztárokOrigoBűnösnek vallotta magát Felicity Huffman, ennyi büntetésre számíthathttp://www.life.hu/sztarok/20190515-bunosnek-vallotta-magat-felicity-huffman-ennyi-buntetesre-szamithat.htmlFelicity Huffman, a Született feleségek színésznője elismerte, hogy a lányát csalással juttatta be az egyik rangos amerikai egyetemre, most az is kiderült, hogy mennyi büntetésre számíthat. TV + Sztárok--Pintér Adrienn, azaz Ada megmutatta, hogyan nézne ki férfikénthttp://www.life.hu/sztarok/20190515-pinter-adrienn-azaz-ada-megmutatta-hogyan-nezne-ki-ferfikent.htmlEgyre többen hódolnak a mobilapplikációk színes világának, amelyekkel megváltoztathatjuk arcvonásainkat. A legnépszerűbbek közé most az tartozik, amellyel megmutathatjuk, hogyan néznénk ki a másik nem képviselőjeként. Most Ada is kipróbálta. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.