Demi Lovato megmutatta szexi idomait bikiniben

szexi Demi Lovato test bikini csinos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapokkal ezelőtt még Demi Lovato drogproblémáiról szóltak a hírek, ám most úgy tűnik, az énekesnő végre jól van. Bikiniben mutatta meg alakját. 

Demi Lovatóért nagyon aggódtak rajongói a tavalyi évben. Drogproblémái, a túladagolás miatt padlóra került a színésznő, sok időt töltött egy rehabilitációs intézetben.

Ám úgy tűnik, már jól van, kibékült saját magával. Az utóbbi időben több bikinis fotót is posztolt közösségi oldalára. A szexi énekesnő büszkén mutatja meg formás idomait.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I adora Bora Bora : @sirahsays

Demi Lovato (@ddlovato) által megosztott bejegyzés,

Zimány Linda a Gresham-palota előtt adott csókot Guzmics Richárdnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190516-zimany-linda-a-greshampalota-elott-adott-csokot-guzmics-richardnak.htmlZimány Linda féltve őrzi magánéletét, de hiába, csúnyán lebukott: ezzel a focistával kavar. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa arca annyira megváltozott, hogy kollégája nem ismerte fel http://www.life.hu/sztarok/20190516-demcsak-zsuzsa-arca-annyira-megvaltozott-hogy-kollegaja-nem-ismerte-fel.htmlMindenki láthatja, hogy Demcsák Zsuzsa nem olyan, mint volt: kollégája sem ismerte fel. TV + SztárokOrigoIntim titkokat árult el a házasságáról Dobó Ágihttp://www.life.hu/sztarok/20190516-intim-titkokat-arult-el-hazassagarol-dobo-agi.htmlDobó Ági a közösségi oldalán válaszolt rajongói nem túl diszkrét kérdéseire. TV + SztárokOrigoCurtis nagy dologra készül: itt fog fellépnihttp://www.life.hu/sztarok/20190516-curtis-nagy-dologra-keszul-itt-fog-fellepni.htmlCurtis élete nagyon jól alakul azóta, hogy részt vett az elvonón: özönlenek a felkérések. TV + Sztárok--Fluor Tomi és Diaz sok nehézségen vannak túl: árulás, lehúzás, támadáshttp://www.life.hu/sztarok/20190516-fluor-tomi-es-diaz-sok-nehezsegen-vannak-tul-arulas-lehuzas-tamadas.htmlFluor Tomi Diazzal való barátságáról és az elmúlt évek nehézségeiről vallott. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs kiakadt, amiért állandóan elalszik altatás közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190516-sebestyen-balazs-kiakadt-amiert-allandoan-elalszik-altatas-kozben.htmlSebestyén Balázs feleségével szeretett volna megnézni egy sorozatot, de a tervük meghiúsult: ezért borult ki a műsorvezető. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.