Kiakadt a közösségi oldalakra Selena Gomez

Forrás: WireImage/GEORGE_PIMENTEL/George Pimentel -
Selena Gomez internetfüggőség közösségi oldal internet Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Selena Gomez kijelentette, a közösségi oldalak nagyon rossz hatással vannak a fiatalokra.

Selena Gomezért elképesztően sok fiatal rajong, a közösségi oldalon is ő számít az egyik legnépszerűbb influenszernek. Épp ezért nagyon érdekes, amit a színésznő nyilatkozott a minap. A cannes-i dalfesztiválon új filmje, a The Dead Don't Die sajtótájékoztatóján beszélt arról, hogy szerinte mennyire rossz hatással vannak a közösségi oldalak a generációjára.

A 26 éves sztár azt mondta, megijeszti, milyen könnyen az internet rabjává válnak a fiatalok. Ő maga is igyekszik szünetet tartani az online térben és nem posztol naponta többször az Instagramon: 2018-ban például öt hónapig egyáltalán nem hallatott magáról – számolt be róla a Daily Mail.

Selena Gomez kifakadt a közösségi oldalakra Forrás: WireImage/GEORGE_PIMENTEL/George Pimentel
Zimány Linda a Gresham-palota előtt adott csókot Guzmics Richárdnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190516-zimany-linda-a-greshampalota-elott-adott-csokot-guzmics-richardnak.htmlZimány Linda féltve őrzi magánéletét, de hiába, csúnyán lebukott: ezzel a focistával kavar. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa arca annyira megváltozott, hogy kollégája nem ismerte fel http://www.life.hu/sztarok/20190516-demcsak-zsuzsa-arca-annyira-megvaltozott-hogy-kollegaja-nem-ismerte-fel.htmlMindenki láthatja, hogy Demcsák Zsuzsa nem olyan, mint volt: kollégája sem ismerte fel. TV + SztárokOrigoCurtis nagy dologra készül: itt fog fellépnihttp://www.life.hu/sztarok/20190516-curtis-nagy-dologra-keszul-itt-fog-fellepni.htmlCurtis élete nagyon jól alakul azóta, hogy részt vett az elvonón: özönlenek a felkérések. TV + Sztárok--Bűnösnek vallotta magát Felicity Huffman, ennyi büntetésre számíthathttp://www.life.hu/sztarok/20190515-bunosnek-vallotta-magat-felicity-huffman-ennyi-buntetesre-szamithat.htmlFelicity Huffman, a Született feleségek színésznője elismerte, hogy a lányát csalással juttatta be az egyik rangos amerikai egyetemre, most az is kiderült, hogy mennyi büntetésre számíthat. TV + Sztárok--A volt férjével, az expasijával és a párjával játszik együtt Janza Katahttp://www.life.hu/sztarok/20190515-volt-ferjevel-expasijaval-es-parjaval-jatszik-egyutt-janza-kata.htmlNem mindennapi helyzetbe került Janza Kata: a volt férjével, az expasijával és a párjával játszik együtt egy darabban. TV + SztárokOrigoPintér Tibor tőle szokatlan dolgot kért a barátnőjétől, Ilyés Jenifertőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190515-pinter-tibor-tole-szokatlan-dolgot-kert-a-baratnojetol-ilyes-jenifertol.htmlPintér Tibor és szerelme a magánéletükről vallottak, és kiderült, hogy a színész olyan dologra vágyik, amire előtte még sosem. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.