Csalással nyerte meg a tehetségkutatót a milliomos orosz bankár lánya, Mikella Abramova

Forrás: Youtube/The Voice Kids Russia -
orosz tehetségkutató csalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felháborodást keltett egy orosz tehetségkutató, ugyanis kiderült, hogy a győztes – aki egyébként egy milliomos bankár lánya – csalással nyert.

Az orosz The Voice Kids nevű tehetségkutatót a 10 éves Mikella Abramova nyerte, a szavazatok 56,5 százaléka érkezett rá. A kislány egy orosz milliomos bankár és egy énekesnő gyermeke. A tehetségkutató lebonyolítóinak gyanússá vált a szavazás végeredménye, ezért felkértek egy ezzel foglalkozó céget, hogy vizsgálják meg a szavazatok tisztaságát.

Csalással nyerte meg a tehetségkutatót a milliomos orosz bankár lánya Forrás: Youtube/The Voice Kids Russia

Kiderült, hogy 8000 automatizált szavazat érkezett a lányra körülbelül 300 telefonról, vagyis nem természetes személyek adták le a voksokat, hanem program küldte az üzeneteket. A gyermektől ezért elvették az első helyét, a döntőt pedig megerősített biztonsági rendszerrel fogják megismételni, hogy még egyszer ez ne fordulhasson elő – írja a BBC.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.