Arnold Schwarzenegger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brutális támadás áldozata lett Dél-Afrikában Arnold Schwarzenegger: a színészt egy nyilvános eseményen rúgta meg egy férfi.

Schwarzenegger egy testépítőversenyen vett részt a Johannesburghoz tartozó Sandtonban. Éppen a telefonjával vette fel videóra, ahogy fiatalok táncolnak körülötte, amikor egy férfi nekifutásból teljes erővel páros lábbal hátba rúgta, a 71 éves legenda a rúgás erejétől bezuhant a nézők közé.

Schwarzenegger nem sérült meg a támadásban, a tettest azonban azon nyomban leteperték, majd eltávolították a teremből.

Döbbenetes titkot árult el magáról Szatmári Orsihttp://www.life.hu/sztarok/20190518-dobbenetes-titkot-arult-el-magarol-szatmari-orsi-enekesno.htmlSzatmári Orsi neve ismerősen cseng minden hazai zenerajongó számára. Az énekesnőként és énektanárként is ismert előadó most elárulta, hogy kezdetben nem igazán érdekelte a zenei pálya. TV + SztárokOrigoFehérneműben fotózták Baukó Éváthttp://www.life.hu/sztarok/20190512-fehernemuben-fotoztak-bauko-evat-instagram.htmlFehérneműs képekhez állt modellt Baukó Éva. Az évekkel ezelőtt a ValóVilágban megismert lány ismét megmutatta a testét. TV + SztárokOrigoPalácsik Lilla megmutatta, hogyan telik egy napjahttp://www.life.hu/sztarok/20190512-palacsik-lilla-megmutatta-hogyan-telik-egy-napja.htmlVajna Timi húgának nincs ideje unatkozni, hiszen elismert fotósként dolgozik. Lilla Instagram-bejegyzésében osztotta meg, mivel töltötte egy napját. TV + SztárokOrigoKiderült, mivel lehet levenni a lábáról Molnár Andithttp://www.life.hu/sztarok/20190511-kiderult-mivel-lehet-levenni-a-labarol-molnar-andit.htmlA csinos műsorvezető a mozgás szerelmese. Azonban Molnár Andi nemcsak ezért, de az édességekért is rajong. Férje legutóbb egy fánktúrával kedveskedett neki. TV + Sztárok--Úgy tudni, távozik a Barátok köztből Szőke Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20190503-tavozik-a-baratok-koztbol-szoke-zoltan-berenyi-miklos.htmlTávozik a Barátok közt rosszfiúja, Berényi Miklós, ugyanis a karaktert alakító Szőke Zoltán besokallt a szerepétől. Ez azért is problémás, mert a rosszfiú a sorozat egyik legrégebbi szereplője, a nézők leginkább vele azonosítják a sorozatot. TV + Sztárok--Tóth Vera: „A nyuszi nem játék”http://www.life.hu/sztarok/20190421-toth-vera-gyerekkori-foton-a-nyuszi-nem-jatek.htmlInstagramján osztott meg magáról gyerekkori fotót Tóth Vera, amellyel fontos dologra hívta fel a figyelmet. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.